Restaurant t Eethuysje

Adres
Dorpsstraat 53, 1901 EJ Castricum
Telefoon
0251 - 65 20 43
Nationale Dinerbon Castricum Restaurant t Eethuysje
Nationale Dinerbon Castricum Restaurant t Eethuysje
Nationale Dinerbon Castricum Restaurant t Eethuysje
Nationale Dinerbon Castricum Restaurant t Eethuysje

’t Eethuysje is gevestigd in een prachtig en unieke pand in het centrum van Castricum. Met uw Nationale Dinercheque kunt u aan de Dorpsstraat genieten van een verfijnde keuken met een Frans-Internationaal karakter. ’t Eethuys is een comfortabel en gezellig restaurant waar u ontspannen kan genieten van lekker eten en drinken. Dat kan bij uitstek op ons prachtige terras, gelegen aan de zijkant van het pand op een beschut, pittoresk pleintje met een mooi uitzicht op de historische dorpskerk. Geniet met uw Nationale Dinercadeaubon van een fijne lunch, een ontspannen high tea of smakelijk diner.

Met uw Diner giftcard kunt u bij ons genieten aan de weelde van culinaire ervaring die wij hebben rondlopen in de keuken. Zo heeft onze keukenbrigade ervaring opgedaan bij onder andere Apicius in Bakkum, Vis aan de Schelde in Amsterdam, De Bokkedoorns in Overveen en enkele Zwitserse en Franse hotels.  Deze ervaring, gekoppeld aan onze passie en aandacht voor smaak zorgen gegarandeerd voor een prachtige culinaire ervaring. Daar komt nog eens bij dat wij tijdens het bereiden van onze gerechten gebruik maken van pure en verse streek- en seizoensproducten. Wij vinden het ook een prachtige uitdaging om bij onze gerechten een passende wijn te zoeken en te vinden. Bij twijfel kunt u daarbij rekenen op passend advies van onze spontane en gastvrije gastvrouwen en heren.

Als u complete wijze culinair wil genieten in Castricum bent u met uw Nationale Diner giftcard aan het juiste adres bij ’t Eethuysje. Hopelijk komt u snel een keer bij ons langs!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen