Restaurant Leuk

Adres
Kapelstraat 32, 1404 HZ Bussum
Telefoon
035-6980450
Nationale Dinerbon Bussum Restaurant Leuk
Nationale Dinerbon Bussum Restaurant Leuk
Nationale Dinerbon Bussum Restaurant Leuk
Nationale Dinerbon Bussum Restaurant Leuk

In de Kapelstraat van Bussum is een bijzonder restaurant te vinden. Dit restaurant staat bekend om zijn gastvrijheid en voornamelijk om de manier waarmee ze omgaan met kinderen. Het zal niemand verbazen dat ze daarom ook een lange lijst van vaste gasten hebben. U kunt hier nu ook onderdeel van worden. Met een Dinerbon van Diner Cadeau mag u hier ook lid van worden.

De kaart van LEUK staat vol met heerlijke gerechten. Er is voor ieder wat wils maar mocht u toch niet kunnen vinden waar u zin in heeft kan het nooit kwaad om het simpelweg te informeren. Het is immers van groot beland dat iedereen zich op zijn gemak voelt in dit restaurant. Het restaurant draagt niet voor niets de naam LEUK. Er is altijd genoeg keus voor de bezoekers. Dat is een garantie die het restaurant voor u heeft.

Maar LEUK komt voornamelijk goed uit de verf door de manier waarop ze de kinderen verwennen. Kinderen kunnen zich namelijk de hele avond verstoppen in de kelder van het restaurant. Hier zit een speciale oppas, die door het restaurant is ingehuurd. De oppas zal op uw kinderen letten terwijl de kinderen helemaal los kunnen gaan op de vele spelletjes, mini-bioscoop of zelfs de duplo tafel. Kinderen willen altijd langer blijven.

Kom snel langs en laat u verwennen. Ook met een dinerbon van Diner Cadeau bent u van harte welkom.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen