Zenzens Kitchen

Adres
Develstein 100, 1102AK Amsterdam
Telefoon
06 43125660
Nationale Dinerbon Amsterdam Zenzens Kitchen
Nationale Dinerbon Amsterdam Zenzens Kitchen

Kent u het concept World of Food al? Dit is een zeer bijzonder culinair concept in Amsterdam Zuid, waarbij u in een grote hal vele eettentjes bij elkaar aantreft. U kunt er proeven van gerechten uit keukens van over de hele wereld, en het is dan ook een unieke kans om een culinaire wereldreis te maken in eigen land. Naast de lekkere gerechten uit de verschillende werelddelen staan ook de culinaire tradities uit deze landen in het middelpunt van de aandacht. Wat extra leuk is? U bent bij vele tentjes in de World of Food welkom met uw dinerbon! Een van de leuke restaurants waar u van harte welkom bent met uw dinercheque is Zenzens Kitchen. een eettentje waar u Egyptische gerechten en specialiteiten uit het Midden Oosten kunt bestellen.

Zenzens Kitchen wordt gerund door de goedlachse Ahmed, die u met veel plezier kennis laat maken met deze bijzondere keukens. Met uw dinerbon kunt u bij Zenzens Kitchen heerlijke traditionele gerechten bestellen met een moderne twist. U kunt voornamelijk genieten van heerlijke soepen en verschillende belegde broodjes. Ahmed wil laten zien dat lekker en bijzonder eten ook heel gezond kan zijn, omdat mensen steeds bewuster bezig zijn met eten. Zenzens Kitchen gaat volgens Ahmed de Amsterdammers met hun dinercheque kennis laten maken met de vele variaties die er zijn in de keuken van Egypte en het Midden-Oosten.

Laat u verassen door de bijzondere smaken en de verse ingrediënten en kruiden in Zenzens Kitchen. Twijfel niet langer en kom snel langs bij de World of Food voor een leuke en bijzondere culinaire ervaring!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen