Vle's Keuken

Adres
Develstein 100 C, 1102AK Amsterdam
Telefoon
06-84502091
Nationale Dinerbon Amsterdam Vle's Keuken
Nationale Dinerbon Amsterdam Vle's Keuken

Iedere keuken uit ieder land op de wereld heeft wel iets unieks. Het zijn de smaken en kleuren, de geuren en de eettradities die het ontdekken van een nieuwe cuisine zo bijzonder maken. Met uw dinerbon heeft u nu de mogelijkheid om vele nieuwe keukens te ontdekken, en wel aan de Develstein 100 in Amsterdam Zuidoost. Voor een nieuwe culinaire ervaring hoeft u dus helemaal niet op reis, u kan gewoon een bezoek brengen aan de World of Food, een hal vol met eettentjes van over de hele wereld. Bij de World of Food kunt u met uw dinercheque echt op een culinaire ontdekkingsreis gaan, en eten proeven uit bijvoorbeeld Afrika, Zuid-Amerika en andere werelddelen.

Een van de keukens die u met uw dinerbon kunt verkennen bij de World of Food is de Surinaamse keuken. U bent namelijk meer dan welkom om eten te bestellen bij Vle’s Keuken, een eettentje waar heerlijke geurige Surinaamse specialiteiten worden bereid. U kunt hier onder andere komen genieten van gerechten met nasi en kip uit de over, maar ook van schotels met Bami, Kouseband, Amsoi of Sopropo. Heeft u zin in een grote maaltijd? Probeer dan de BBQ schotels met nasi, bami, kip of andere ingrediënten!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die u heeft bij de World of Food? Wacht dan niet langer en kom eens langs op de Develstein 100. Laat u verassen door de verschillende keukens en vergeet ook zeker niet om een bezoek te brengen aan Vle’s Keuken. Uw dinercheque staat hierbij garant voor leuke culinaire ervaringen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen