Taste of Africa

Adres
Develstein 100F, 1102Ak Amsterdam
Telefoon
06 43844042
Nationale Dinerbon Amsterdam Taste of Africa
Nationale Dinerbon Amsterdam Taste of Africa
Nationale Dinerbon Amsterdam Taste of Africa

Aan de Develstein 100F in Amsterdam Zuidoost vindt u in een grote hal de bijzondere World Of Food. Een concept waarbij eten wordt aangebonden dat afkomstig is uit alle delen van de wereld. In de hal vindt u vele verschillende restaurantjes, waaronder ook Taste of Africa, een Afrikaans restaurantje meteen gevarieerd aanbod aan voornamelijk West-Afrikaanse gerechten. Deze gerechten worden gemaakt met verse, verantwoorde en traditionele ingrediënten en aan u geserveerd in een gezellige Afrikaanse sfeer. Er zijn namelijk vaak leuke dingen te beleven In het weekend kunt u bijvoorbeeld komen dansen bij Taste of Africa en regelmatig zijn er workshops of tentoonstellingen waarbij de positieve kant van het mooie Afrika centraal staat. Bij Taste of Africa kunt u met uw dinerbon komen genieten van de bijzondere lekkernijen en gebeurtenissen, dus dat is een extra reden om eens te gaan kijken!

De eigenaar van het restaurant heet Alex Jebose. Hij is zelf geboren en getogen in Afrika en wil u om deze reden graag kennis laten maken met de sfeer, cultuur en bovenal de gerechten uit het werelddeel. Elke maand staat een ander land centraal bij Taste of Africa en bij ieder bezoek met uw dinerbon kunt u dus ook weer iets nieuws beleven en andere smaken ontdekken. Maak met uw dinercheque een culinaire reis door Afrika en proef alle verschillende gerechten. Eigenaar Alex vertelt u met liefde over het eten, waar het vandaan komt en over de culinaire tradities van Afrika. Het leukste aan het runnen van het restaurant vindt hij het contact met de klanten en de variatie die er iedere dag is. U kunt daar nu met uw dinercheque van worden, dus grijp deze kans!

Laat u verassen door alle mogelijkheden bij een bezoek met uw dinercheque aan World Of Food en in het bijzonder aan het restaurant Taste of Africa!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen