Supu Food

Adres
Develstein 100c, 1102AK Amsterdam
Telefoon
06 83666682
Nationale Dinerbon Amsterdam Supu Food
Nationale Dinerbon Amsterdam Supu Food
Nationale Dinerbon Amsterdam Supu Food
Nationale Dinerbon Amsterdam Supu Food

In de hoofdstad van ons land zijn wel honderden bezorgrestaurants die eten bezorgen uit landenvan over de hele wereld. Chinees, Thais, Grieks, noem maar op en u kunt het wel bestellen. U kunt natuurlijk ook heerlijke Surinaamse specialiteiten bestellen! Dat u in Amsterdam Surinaams eten kunt bestellen dat zal u denken wij niet verbazen, maar dat dit nu ook met uw dinerbon kan wellicht wel! Met uw dinercheque kunt u vanaf nu namelijk terecht bij Supu Food, een Surinaams specialiteiten restaurantje dat is gevestigd aan de Develstein 100c. Bij Supu Food worden met veel plezier de meest uiteenlopende Surinaamse Specialiteiten klaargemaakt, die u vervolgens op een plek naar keuze kunt laten bezorgen.

Op die wijze kunt u met uw dinercheque heerlijk op de bank genieten van alles wat de Surinaamse keuken u te bieden heeft. Zo kunt u als lunch een van de volgende zeer bekende gerechten bestellen: een broodje bapao of een broodje Bakkeljauw. Beide zijn zeer bekende en bovendien populaire gerechten en zij zijn zeker de moeite van het proberen waard wanneer u deze broodjes nog niet eerder heeft gegeten. Op het menu van Supu Food staat ook vele lekkere soepen die u als voorgerecht kunt bestellen of in een groter formaat. Zo kunt u onder andere kiezen voor een Saoto soep en voor een Gritbanasoep. Met uw dinercheque kunt u verde een nasischotel met kip bestellen, bamigerechten of ander gerechten met rijst en vlees.

Kijk op de website van Supu Food voor alle mogelijkheden en de verschillende soorten gerechten die in de keuken van dit restaurantje worden bereid. Geniet van de lekkere specialiteiten met uw dinerbon in het comfort van uw eigen huis!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen