Restaurant Los Argentinos

Adres
Leidsekruisstraat 7-9, 1017 RE Amsterdam
Telefoon
020 - 6223375
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant Los Argentinos

Restaurant Los Argentinos is te vinden in de Leidsepleinbuurt in Amsterdam. Dit centraal gelegen zaakje is de ideale uitvalsbasis voor een avondje uit in de hoofdstad. Het zit namelijk op steenworp afstand van de beroemde poptempels Paradiso en Melkweg en allerlei kroegen en clubs. Bij Los Argentinos komt u alvast in de feeststemming, door middel van een verrassende Argentijnse maaltijd en de warme Zuid-Amerikaanse ontvangst. In het weekend hebben ze zelfs live muziek! U kunt er nu ook met uw Dinercheque terecht voor een onvergetelijke maaltijd.

De liefhebbers van een goed stuk vlees zijn bij Los Argentinos aan het juiste adres. Zoals u kunt verwachten van een Argentijns restaurant, staan er diverse authentieke Argentijnse biefstukken op de menukaart. Die kunt u ook met de Dinercheque bestellen. U mag dan zelfs kiezen hoe groot de biefstuk moet zijn, variërend van 225 tot maar liefst 500 gram! Een lekkere chimichurrisaus maakt uw maaltijd compleet. Overigens kunt u ook nog gaan voor één van de andere grillspecialiteiten, zoals gamba’s, spareribs of een hamburger. Laat u culinair verassen met uw Dinercheque.

Bij Los Argentinos kunt u de grillmaster in u naar boven halen. Bestel met uw Dinercheque het steengrillarrangement en bereid samen met uw familie of vrienden uw eigen vlees. Zo kunt u zelf bepalen hoe doorgebakken uw gerecht is! Dit arrangement bevat onder andere rib eye, worstjes, spareribs, worstjes, ossenhaas, kip en maiskolven. Met zo’n gezellige barbecue zal u helemaal in de zomerse sferen komen. Tot snel bij Los Argentinos!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen