Restaurant At James

Adres
Damrak 45, 1012LK Amsterdam
Telefoon
020 428 3118
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant At James
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant At James
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant At James
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant At James
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant At James

Restaurant At James is een gezellig grillrestaurant, gevestigd in het hart van Amsterdam. U vindt deze leuke eet- en drinkgelegenheid op steenworp afstand van het station. Zoekt u nog een geschikte plek om te dineren na een dagje uit in onze hoofdstad? Kom dan met de Dinerbon langs bij Restaurant At James! Op de uitgebreide menukaart vindt u vooral gegrild vlees, kip en vis en heerlijke huisgemaakte burgers. Overigens kunnen vegetariërs ook gewoon komen eten bij Restaurant At James. Reserveer nu voor een verassend diner met uw partner, vriend(in) of familie. Betalen kan gewoon met uw Dinercheque.

Heeft u weer eens zin in een goede biefstuk? Dan bent u bij Restaurant At James aan het juiste adres! Hier worden namelijk alleen producten van hoge kwaliteit en versheid gebruikt. Ze grillen heerlijke Argentijnse steaks zoals ribeye, entrecote en t-bone steak. Bepaalde steaks kunt u zelfs in 500 gram bestellen! Voor de grote trek zit u bij Restaurant At James dus wel goed met uw Dinerbon. Het is bijvoorbeeld ook een optie om het onbeperkte spareribs arrangement te bestellen. Wilt u daarbij de zoete of de pittige marinade? U kunt ook het menu van drie gangen met soep, biefstuk en een dame blanche bestellen. Dit is een leuke manier om uw Dinercheque te besteden.

Iedereen is van harte welkom bij Restaurant At James. Als u meer zin heeft in een lekker stukje vis kunt u onder andere gegrilde gamba’s of makreel bestellen. De vegetariërs kunnen gaan voor rijst met gewokte champignons, broccoli, bloemkool, paprika en kruiden. De uitstekende bediening legt iedere gast volledig in de watten!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen