Restaurant Da Antonio

Adres
Singel 492A, 1017 AW Amsterdam
Telefoon
020 625 5094
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant Da Antonio
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant Da Antonio
Nationale Dinerbon Amsterdam Restaurant Da Antonio

Wilt u graag met uw dinerbon gezellig uit eten in de bruisende toeristenstad Amsterdam? Dan kunt u nu terecht bij restaurant Da Antonio aan de Singel 492A. Da Antonio is een Italiaans restaurant, waar u van harte welkom bent om te komen genieten van Italiaanse specialiteiten en oud Hollandse pannenkoeken! Uw dinercheque is daarbij ook welkom, dus schroom niet om deze mee te nemen bij uw bezoek aan dit restaurantje. Omdat het restaurant zich midden in Amsterdam bevindt, is het een goede locatie om neer te strijken na een dag winkelen of cultuur snuiven in de hoofdstad! Er is in Amsterdam uiteraard genoeg te doen om een leuke dag te beleven, en wanneer zo’n dag wordt afgesloten door gezellig uit eten te gaan maakt dat het alleen nog maar beter.

Op het menu van Da Antonio staan zoals eerder gezegd Italiaanse specialiteiten én oud Hollandse pannenkoeken. Dit lijkt wellicht een gekke combinatie, maar dat is nu juist wat Da Antonio uniek maakt. Wanneer u bij restaurant Da Antonio komt eten met uw dinerbon kunt u onder andere kiezen uit vele verse pizza’s met de meest uiteenlopende toppings en heerlijke vis- en vleesschotels. Wilt u liever komen lunchen, dan kan dat ook. U kunt natuurlijk ’s middags ook een pizza of ander gerecht bestellen, maar u kunt ook genieten van een van de broodjes en club sandwiches!

Sluit een dagje uit in Amsterdam goed af met een heerlijk Italiaans gerecht of juist met lekkere Hollandse pannenkoeken en breng snel een bezoek aan restaurant Da Antonio. Vergeet bij uw bezoek niet om uw dinercheque mee te nemen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen