Rangoli

Adres
Haarlemmerstraat 11, 1013 EH Amsterdam
Telefoon
020 - 6223776
Nationale Dinerbon Amsterdam Rangoli
Nationale Dinerbon Amsterdam Rangoli
Nationale Dinerbon Amsterdam Rangoli

In het centrum van Amsterdam kunt u met de Nationale Dinerbon genieten van allerlei Indiase heerlijkheden. Indian Restaurant Rangoli is gespecialiseerd in de Indiase keuken en dankzij de heerlijke gerechten en de typisch Indiase sfeer die hier heerst waant u zich zo een avondje in India. Rangoli is gevestigd in de Haarlemmerstraat, vlakbij het Centraal Station. U kunt zo vanaf de trein bij ons binnenwandelen dus. Onze keuken is gerenommeerd en levert een heerlijke Indiase fine-dining ervaring aan onze gasten. In onze keuken combineren wij traditionele gerechten met innovatieve kooktechnieken. Uiteindelijk levert dit heerlijk kruidige gerechten op, die wij vervolgens op fraaie wijze presenteren aan onze gasten. Het geheim van de Indiase keuken volgens ons berust op het op de juiste manier bereiden van de kruidenmengsels die zo veelvuldig gebruikt worden tijdens het bereiden van de gerechten. Met de Nationale Dinerbon kunt u bij ons op en top genieten van de heerlijkste Indiase gerechten.

Wij proberen elke dag de grenzen van de Indiase keuken te verleggen. Hierbij koesteren we natuurlijk wel een diepgaande respect voor de keuken zelf en hoe die tot stand is gekomen. Wij malen zelf de kruiden en maken dus ook zelf de kruidenpasta’s, toch zo’n beetje de basis van bijna alle gerechten uit de Indiase keuken. Zo kunnen wij u een optimale smaakbeleving garanderen. Geniet met de Nationale Dinerbon van gerechten uit zowel het zuiden als het noord van India, ieder uiteraard met zijn eigen karakteristieken.

Kom gezellig langs met uw Nationale Dinerbon en ervaar hij we bij Rangoli de Indiase keuken herdefiniëren. Hopelijk komt u snel een keer bij ons op bezoek!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen