Porto Venezia

Adres
Nieuwezijds Voorburgwal 134, 1012 SH Amsterdam
Telefoon
020 - 3200555
Nationale Dinerbon Amsterdam Porto Venezia
Nationale Dinerbon Amsterdam Porto Venezia
Nationale Dinerbon Amsterdam Porto Venezia

Als u op zoek bent naar een authentiek Italiaans restaurant hoeft u niet verder te kijken dan Il Centro in Amsterdam. U kunt altijd aanschuiven als u het niet op kunt brengen om te koken. Bij Il Centro zetten voordat u er erg in heeft een heerlijke maaltijd op tafel. Bij Il Centro is het duidelijk dat er met liefde wordt gekookt, dat proeft u terug in de heerlijke pizza’s en pasta gerechten. Het is bij Il Centro altijd genieten. Vooral nu u ook kunt betalen met een dinerbon van Diner Cadeau.

Doordat Il Centro een geweldige locatie heeft, Nieuwezijds Voorburgwal in het centrum van Amsterdam, is gemakkelijk om te vinden. U kunt zonder problemen even binnen kijken. Het is een geweldige locatie voor een romantisch dinertje voor twee. Maar u kunt natuurlijk ook met een grote groep aan tafel, het team van Il Centro zal er dan alles aan doen om uw grote honger te stillen. Bij Il Centro is iedereen altijd welkom en daarom is het aanbod, wat gerechten betreft, niet alleen indrukwekkend maar ook van hoge kwaliteit.

Bij Il Centro willen ze iedereen tegemoet komen. Als u trek heeft in één van de buitengewone pizza’s van Il Centro maar u kunt niet langskomen? Geen zorgen. Bij Il Centro bakken ze uw pizza en bezorgen deze aan uw deur. Op deze manier kan iedereen de gastvrijheid van Il Centro ervaren.

Wacht dus geen moment langer! Kom snel uw Dinerbon van Diner Cadeau gebruiken. Het team van Il Centro staat met smart op u te wachten.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen