Moti Mahal

Adres
Nieuwezijds Voorburgwal 34, 1012 SB Amsterdam
Telefoon
020 - 6250330
Nationale Dinerbon Amsterdam Moti Mahal
Nationale Dinerbon Amsterdam Moti Mahal
Nationale Dinerbon Amsterdam Moti Mahal

Is India altijd al uw droombestemming geweest, maar nooit de kans gehad om er naartoe te gaan? Dan is Moti Mahal in het veelzijdige Amsterdam een prima tweede keus. Stap bij ons binnen en laat u verrassen door de veelzijdige Indiase keuken. Moti Mahal zorgt er voor dat u het hele jaar door kan genieten van onze heerlijke gerechten. Ons restaurant is al geopend sinds 1982. U proeft de ervaring van de koks is onze heerlijke gerechten. Wij zijn gevestigd op drie minuten loopafstand van het centraal station en zitten dus in een zeer druk en veelzijdig stukje Amsterdam; toch proberen wij altijd dat beetje meer te geven dat ons uniek maakt.

De veelzijdigheid van de Indiase keuken is ook terug te zien op de menukaart van Moti Mahal. Zo gaat er bij Moti Mahal niemand naar huis met een lege maag. Krijgt u gelijk een rode boei bij het denken aan scherp eten? Dan is er bij Moti Mahal geen reden om bang te zijn! Moti Mahal heeft ook een grote verscheidenheid aan milde gerechten. Alle gerechten bij Moti Mahal zijn bereid met de meest heerlijke diverse kruiden zoals dat alleen kan in de Indiase keuken.

Het personeel zorgt er voor dat uw ervaring bij Moti Mahal zo speciaal mogelijk wordt gemaakt. Zo luisteren we aandachtig naar uw wensen en zorgen wij ervoor dat u zo lekker mogelijk kan genieten van onze gerechten.

Bij binnenkomst waant u zich gelijk in Indiase sferen. Dit komt door onze kleurrijke inrichting dat in zijn geheel is toegespitst op de Indiase stijl. Zo kunt u bij ons heerlijk van uw hapje en drankje genieten in een warme, gezellige en sfeervolle setting.

Wij zien u graag een keer langskomen. Ook met uw dinerbon bent u van harte welkom!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen