Memories of India (geen e-vouchers)

Adres
Reguliersdwarsstraat 88, 1017 BN Amsterdam
Telefoon
020 - 6235710
Nationale Dinerbon Amsterdam Memories of India (geen e-vouchers)
Nationale Dinerbon Amsterdam Memories of India (geen e-vouchers)
Nationale Dinerbon Amsterdam Memories of India (geen e-vouchers)
Nationale Dinerbon Amsterdam Memories of India (geen e-vouchers)

Met de Nationale Dinerbon kunt u in het centrum van Amsterdam bij Memories of India genieten van alles wat de Indiase keuken te bieden heeft. Wij bereiden gepassioneerd allerlei heerlijke Indiase gerechten. Memories of India ligt op loopafstand van allerlei Amsterdamse bezienswaardigheden. Met de Nationale Dinerbon kunt u dus bij ons op perfecte, Indiase wijze een heerlijk dagje Amsterdam afsluiten. Een diner in ons restaurant is zowel voor de beginnende Indiase eter als de doorgewinterde veteraan een fijne avond uit. U kunt ook nog eens al uw diner- en dieetwensen kwijt bij ons attente en hulpvaardige personeel. Zo kunnen wij uw diner aanpassen aan uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan het veranderen van de pittigheid van onze gerechten. Of u nou milder of pittiger wil, wij zullen er voor zorgen.

India is een zeer gevarieerd met een zeer gevarieerde bevolking. Dit komt ook tot uiting in de nationale keuken, die een aantal zeer gevarieerde gerechten herbergt. Onze menukaart hebben we zorgvuldig samengesteld op zo’n manier dat wij een goede impressie geven van de Indiase keuken. Geniet van de wat mildere, hartige gerechten uit het noorden of van een vurig en kruidig gerecht uit het zuiden. Als introducée in de Indiase keuken kunt u het best een combinatie kiezen tussen een tandoorigerecht (gemaakt in een traditionele klei-oven) en een curry, zodat u meteen kennis maakt met twee klassiekers uit de Indiase keuken. Met uw Nationale Dinerbon kunt u hoe dan ook genieten van een heerlijk gerecht.

Kom gezellig langs met uw Nationale Dinerbon en laat u op Indiase wijze in de watten leggen bij Memories of India. We hopen dat u snel op bezoek komt!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen