Maenaam Thai

Adres
Spuistraat 90a, 1012TZ Amsterdam
Telefoon
020 - 7580806
Nationale Dinerbon Amsterdam Maenaam Thai

Als u een kijkje neemt in het drukke centrum van Amsterdam wordt u overdonderd door het aanbod Aziatische restaurants. Maar vrees niet, er is er maar één die de moeite waard is. Maenaam Thai. Dit juweeltje is ook bij de inwoners van de stad bekend en heeft door de combinatie van uitzonderlijk eten en buitengewone service zijn sporen meer dan verdiend. Een avond uit eten bij Maenaam Thai is een ervaring die niet te versmaden is. Zeker niet als u betaalt met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Bij binnenkomst wordt u direct begroet door de moderne inrichting. Het oog voor detail zorgt direct voor een aangename sfeer waar iedereen zich in thuis kan voelen. Wat hier ook aan bijdraagt is de persoonlijke aandacht van het personeel. Dat is maar goed ook, want bij Maenaam Thai weten ze dat het uw avond is. En daarom zal zowel de bediening als het keukenpersoneel alles uit de kast trekken om van uw avond een onvergetelijke te maken.

Het menu van Maenaam Thai is een verzameling van de meest iconische keukens van de Orient. Deze zijn natuurlijk de Chinese, Japanse en Thaise keukens. Omdat u natuurlijk nooit in één avond kan genieten van alle smaken die deze keukens voor u in petto hebben wordt er gebruik gemaakt van het Shared Dining Concept. Op deze manier kunt u genieten van een wijd aanbod van smaken. Uiteten bij Maenaam Thai is dus een bijzondere ervaring. Het is bijna een vervanging voor een reis naar het Oosten.

Laat u meenemen op deze reis. Vergeet niet om vervolgens te betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen