John Juniors

Adres
Develstein 100C, 1102AK Amsterdam
Telefoon
06-11885318
Nationale Dinerbon Amsterdam John Juniors
Nationale Dinerbon Amsterdam John Juniors
Nationale Dinerbon Amsterdam John Juniors
Nationale Dinerbon Amsterdam John Juniors

Kent u het World Of Food in Amsterdam Zuidoost al? Dit is een uniek eet- en horecatrefpunt, gevestigd in een oude parkeergarage van maar liefst 3000 m2. Hier vindt u een spectaculaire verzameling van meer dan 25 ondernemers met voornamelijk international streetfood. Ook barbecuerestaurant John Juniors is hier gevestigd en u kunt hier met uw Dinerbon betalen! Hier geniet u van heerlijke grillgerechten, culinaire smaakexplosies, stampende hiphopdeuntjes en een hoop gezelligheid.

Zoals u mag verwachten in een barbecuerestaurant, kunt u er met uw Dinercheque terecht voor een heerlijk stukje vlees. Zo hebben ze torenhoge hamburgers, spareribs, jerk chicken, lamskoteletten en nog veel meer. Maar er staan ook wat gerechten met vis, groenten en vleesvervangers op het menu. Want barbecueën doe je samen! John Juniors accepteert ook uw Dinerbon. De producten worden eigenhandig en zorgvuldig uitgezocht door chef John Diego en hij maakt ook zo veel mogelijk alles zelf. Soms laat hij het vlees bijvoorbeeld een nachtje marineren voor een extra intense smaak. Ook heeft hij zich meester gemaakt in het vakkundig grillen van de ingrediënten. Dit alles zorgt voor een zeer hoge kwaliteit! Ervaar het zelf tijdens een etentje met uw Dinercheque.

Uniek aan John Juniors is dat de gerechten voornamelijk volgens de Amerikaanse stijl worden klaar gemaakt, maar dat er ook veel Surinaamse kruiden worden gebruikt. Door deze kooktradities te combineren maakt u kennis met bijzondere fusion gerechten. In combinatie met de gezelligheid van het World Of Food beleeft u hier een onvergetelijke avond!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen