Het Bestekje

Adres
Scheldestraat 87-89, 1078GJ Amsterdam
Telefoon
020 670 2191
Nationale Dinerbon Amsterdam Het Bestekje
Nationale Dinerbon Amsterdam Het Bestekje

Eetcafé Het Bestekje is te vinden aan de Scheldestraat in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Woont u hier in de buurt of komt u net van een congres in de RAI? Kom dan hier gezellig een hapje eten met uw Dinercheque. U geniet hier van de heerlijkste grillspecialiteiten in de typische oud-Amsterdamse eetcafésfeer. Neem plaats aan de bar, aan tafel of op het terras en geniet van een heerlijke middag/avond.

Het Bestekje is dagelijks geopend tussen 16:00 en 1:00. Ook u bent van harte welkom, net als uw Dinercheque! De informele sfeer en vriendelijke bediening zorgen voor de juiste ambiance. Tijdens de borrel kunt u de heerlijkste hapjes bestellen onder het genot van een biertje of wijntje. Zo kunt u onder andere echte Van Dobben bitterballen en pittige vlammetjes bestellen. Blijf gerust hangen tijdens het diner, want ook dan kunt u heerlijk eten voor een goede prijs. Uiteraard kunt u ook gewoon met de Dinercheque betalen. De menukaart biedt voor ieder wat wils met haar diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Vooral de vleesliefhebber is bij Het Bestekje aan het goede adres. Wat dacht u van een halve gegrilde kip, Black Angus biefstuk, T-bone steak, varkenshaas of lamskoteletjes? De twijfelaars onder ons kunnen ook gaan voor de mixed grill.

Ook uw kinderen zijn van harte welkom bij Het Bestekje. Die kunnen iets uitkiezen van de speciale kinderkaart, zoals bijvoorbeeld kipnuggets of gehaktballetjes. Uiteraard mag een ijsje met spikkels toe ook niet ontbreken! Kom dineren met uw hele gezin en neem uw Dinercheque mee. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen