Freds Steakhouse

Adres
Amstel 32, 1017 AB Amsterdam
Telefoon
020 - 6895651
Nationale Dinerbon Amsterdam Freds Steakhouse
Nationale Dinerbon Amsterdam Freds Steakhouse

Wilt u binnenkort een dagje of avondje uit in Amsterdam? Maak dan uw dag compleet en combineer uw avondje of dagje uit met een bezoek aan een van de beste steakhouses van Amsterdam namelijk Fred’s Steakhouse, en neem uw dinercheque mee. Hier kunt u uw hart ophalen met de heerlijkste steaks en ander vleesgerechten. Door onze ligging in hartje Amsterdam aan de Amstel bent u bij ons ook nog eens op loopafstand van een heel aantal interessante plekken in Amsterdam.

Komt u met een grote groep, of gewoon gezellig met zijn tweeën? U bent bij ons in ieder geval meer dan welkom. Wij zorgen ervoor dat u het verblijf bij ons niet snel zal vergeten. Het personeel zal er alles aan doen om uw bezoek zo fijn mogelijk te maken.

Vier bij ons uw feestje, reünie, uw familiefeest of kom hier met een blinddate. Bij Fred’s steakhouse is het allemaal meer dan mogelijk. Bij ons kunt u ook nog eens kiezen uit een van onze heerlijke wijnen van onze uitgebalanceerde en betaalbare wijnkaart. Neem uw dinercheque mee en neem een kijkje op onze wijnkaart.

Bent u ook zo toe aan vakantie of wat nieuwe mensen om u heen? Fred’s Steakhouse kan er natuurlijk voor zorgen? U kunt zich door ons eten laten meenemen naar verre oorden en u kunt contact leggen met nieuwe mensen.

Kom bij ons langs met uw dinercheque en geniet van een van de lekkerste steaks van Amsterdam en dat allemaal in een prachtige ongedwongen en sfeervolle setting.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen