Eetcafe de Avonden

Adres
Middenweg 398, 1097 AV Amsterdam
Telefoon
020 3707074
Nationale Dinerbon Amsterdam Eetcafe de Avonden
Nationale Dinerbon Amsterdam Eetcafe de Avonden
Nationale Dinerbon Amsterdam Eetcafe de Avonden
Nationale Dinerbon Amsterdam Eetcafe de Avonden

Eetcafé de Avonden in Betondorp is vernoemd naar het beroemde boek van Gerard Reve. Deze bekende schrijver is opgegroeid namelijk opgegroeid in deze volkswijk in Amsterdam Oost. Met uw Dinercheque kunt u hier zeven dagen per week proeven van de Amsterdamse sfeer. En natuurlijk van een lekkere lunch, borrelhap of diner! Eetcafé de avonden is open vanaf 12 uur.

Het eetcafé bestaat pas een paar jaar, maar is nu al een begrip onder de buurtbewoners. Er hangt een gezellige huiskamersfeer, waardoor iedereen zich snel thuis voelt. De vriendelijke bediening helpt hier ook een handje bij. U kunt bij Eetcafé de Avonden genieten van een typische traditionele Amsterdamse maaltijd. Dit kan ook met uw Dinercheque! Zo serveren ze tijdens de lunch een broodje kroket, een broodje bal en natuurlijk een broodje Hollandse kaas. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? In de avonduren kunt u ook aanschuiven voor een hapje en een drankje. Bij mooi weer kunt u ook plaatsnemen op het terras aan de Middenweg. Op de menukaart vind u echte eetcaféhappen, zoals kipsaté, entrecote en spareribs. Voor carnivoren is het goed toeven bij Eetcafé de avonden. Bent u niet zo’n vleesliefhebber? Dan is de kaasfondue aan te raden! Het kan allemaal, met uw Dinercheque!

Eetcafé de Avonden zet de hele dag een lekker biertje voor u klaar. Dit is dan ook de uitgewezen plek voor een vrijmibo met uw collega’s. Als u geluk heeft, staat er ook nog wat gezellige Amsterdamse muziek op…

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen