Casa Italiana

Adres
Korte Leidsedwarsstraat 109, 1017PX Amsterdam
Telefoon
020 2218863
Nationale Dinerbon Amsterdam Casa Italiana

Casa Italiana is gespecialiseerd in Italiaanse specialiteiten en is gevestigd in de Korte Leidsedwarsstraat. Wij liggen vlakbij het bruisende Leidseplein, het epicentrum van het Amsterdamse uitgaansleven. Casa Italiana is dan ook hét restaurant waar u voorbereidingen treft voor uw grote avond stappen. Dat doet u natuurlijk met onze heerlijke pizza’s, lekkere pasta’s of één van de andere Italiaanse specialiteiten die wij bereiden. Voordat u zich onderdompelt in het bruisende Amsterdamse nachtleven kunt u in onze ruime en gezellige dinerzaal dan ook nog even heerlijk onthaasten. Wij zitten al in de Korte Leidsedwarsstraat sinds 1982, al zijn we in 2013 doorgegaan onder een andere eigenaar. Dat maakt verder allemaal niet zoveel uit, maar wat wel belangrijk is, is dat uw met de Nationale Dinerbon bij ons op ontspannen wijze kunt genieten van allerlei Italiaanse heerlijkheden. Kom bij ons lekker gezellig dineren alvorens u zich onderdompelt in het Amsterdamse nachtleven.

In de buurt staan wij bekend om onze gastvrijheid, de heerlijke pizza’s en de topkwaliteit pasta’s. Wij hebben dan ook een flink aantal vaste gasten die geregeld hun weg naar ons restaurant weer weten te vinden. Met de Nationale Dinerbon kunt u zelf ervaren waarom dat zo is! Misschien wordt u zelf ook wel één van onze vaste gasten. Wij zullen in ieder geval ons uiterste best doen om het u naar de zin te maken. 

Kom gezellig een keer bij ons dineren met uw Dinercadeaubon. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in Casa Italiana en wij heten u dan ook op voorhand van harte welkom!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen