Caffe La Strada

Adres
Daalwijkdreef 100, 1071CJ Amsterdam
Telefoon
06-17632477
Nationale Dinerbon Amsterdam Caffe La Strada
Nationale Dinerbon Amsterdam Caffe La Strada

U kunt met uw dinerbon van een heerlijke Italiaanse koffie genieten bij Caffé La Strada. Dit heerlijke café biedt naast koffie ook een Italiaans ontbijt en lunch met als specialiteit een exclusieve tosti-kaart. Alles met verse Italiaanse producten.

Caffé La Strada bevindt zich in het World of Food, het grootste en meest spectaculaire eet-en horecatrefpunt van Amsterdam met een oppervlakte van 3.000 m2. World of Food is letterlijk een overdekte markt in een spectaculair getransformeerde oude parkeergarage, waar je heerlijk kunt eten. Toch is het niet een eetschuur, maar een nieuw eetbeleving gerealiseerd door een line up van ruim 25 ondernemers.

Het foodcourt is een hybride eetmarkt, waar je komt om te eten en te ontmoeten. Het biedt een complete nieuwe plek voor inspirerende ontmoetingen, leren en werken. Je kunt op verschillende plekken eten aan en bij de kraampjes, aan lange tafels in algemene ruimtes en op de terrassen. In de voormalige garage in Zuidoost presenteren de ondernemende smaakmakers internationale streetfood gerechten. Daarnaast kunt u dus terecht in één van de restaurants. Waaronder, met uw dinerbon bij Caffé La Strada.

World of Food is een uniek initiatief van culinaire ondernemers uit Amsterdam Zuidoost. Zij bieden hier hun beste gerechten aan een breed publiek aan op een plek waar veel verschillende culturen elkaar kunnen ontmoeten. Zo wordt het culinair ondernemerschap van Zuidoost gestimuleerd en wordt er een plek gecreëerd waar de multiculturele keuken van Zuidoost kan groeien en bloeien. In 2010 werd World of Food werkelijkheid, in de unieke garage Develstein.

Kennismaken van dit bijzondere project doet u met uw Dinerbon. Wees welkom bij Caffé La Strada en ontdekt ook alle andere unieke ondernemingen in het World of Food project. Wij nodigen u van harte uit om een avondje de unieke sfeer van Amsterdam Zuidoost te komen beleven. Vergeet uw Dinerbon niet, want daar kunt u mee betalen! 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen