Cafe Burrito

Adres
De Clerqstraat 14, 1052 ND Amsterdam
Telefoon
020-6189807
Nationale Dinerbon Amsterdam Cafe Burrito
Nationale Dinerbon Amsterdam Cafe Burrito
Nationale Dinerbon Amsterdam Cafe Burrito

Bij Mexicaans restaurant Burrito, net buiten het toeristische centrum van Amsterdam, kunt u altijd aanschuiven. Het restaurant is gevestigd in de Clerqstraat, wat een geweldige locatie is om te ontsnappen aan de drukte van de stad en heerlijk te genieten. Als u zin heeft om de heerlijke Mexicaanse keuken te ervaren moet u zeker langs gaan. Bij ons kunt u in een gezellige sfeer genieten van rijk gevulde verse gerechten zoals overheerlijke Enchilada's, de bekende Taco's en niet te vergeten de Burrito's en traditionele Fajitas! Het is de perfecte gelegenheid om met uw dinercheque te betalen.

Omdat de recepten door zijn gegeven van generatie op generatie kunt u gewoon de liefde proeven die in het eten wordt gestopt. Vele gasten gingen u al voor en de meeste komen al snel weer terug. De kok weet precies hoe hij de authentieke smaken aan u moet serveren.

Burrito is de perfecte locatie om na een lange dag door de stad te banjeren een lekker hapje te gaan eten. U kunt ook langsgaan om de beste Margarita van Amsterdam te proberen of een kopje Mexicaanse te drinken. Er zijn gerechten voor vlees- en visliefhebbers en voor vegetariërs. Onze chimichangas is er bijvoorbeeld met rundvlees, kip, garnalen & krab of vegetarische vulling.

Het restaurant is tot laat geopend, dus u kunt altijd aanschuiven of nog tot laat nagenieten.

Kom dus snel langs. Bij het team van Burrito knalt het enthousiasme er vanaf. Ze staan met een brede glimlach voor u klaar. Loop gerust binnen en laat u verwennen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen