Black and Blue Leliegracht

Adres
Leliegracht 46, 1015DH Amsterdam
Telefoon
020 625 0807
Nationale Dinerbon Amsterdam Black and Blue Leliegracht
Nationale Dinerbon Amsterdam Black and Blue Leliegracht
Nationale Dinerbon Amsterdam Black and Blue Leliegracht

Kom met uw Nationale Dinerbon genieten van de heerlijkste steaks bij Steakrestaurant Black and Blue. Black and Blue is gevestigd aan de rand van de Jordaan en ligt dus echt in hartje centrum. Op de Leliegracht kunt u met uw Nationale Dinerbon genieten van echte steakkunst. U kunt gezellig plaatsnemen in ons fraai ingerichte restaurant met klassieke uitstraling. Wij streven ernaar om iedere gast zich op zijn gemak te stellen. Als u bij ons langskomt met uw Nationale Dinerbon kunt u dan ook rekenen op gastvrije bediening, een informele en gezellige sfeer en heerlijk eten. Perfect dus om met uw Dinerbon een keer tijdens de lunch bij te kletsen met vrienden. Of u kunt gezellig en intiem dineren later op de avond. U bent hoe dan ook welkom bij Black and Blue, mits u van goed en puur eten en van een gezellige en informele sfeer houdt.

Bij Black and Blue blijven we als schoenmaker bij de leest. Steaks hebben we het dan over natuurlijk, daar ligt immers onze expertise. Onze steaks zijn gemaakt van biologisch en mals vlees en ze komen recht uit onze Josper houtskoolgrill. De salades maken we naar wens klaar en deze zijn natuurlijk altijd vers. Wat verse frietjes erbij en een lekker wijntje of biertje en uw avond op stap met de Nationale Dinerbon kan niet meer stuk.

Kom gezellig een keer binnenwandelen met uw Nationale Dinerbon bij Black and Blue. Wij kijken uit naar uw bezoek en we heten u alvast van harte welkom!

 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen