Amigo Grill Rozengracht

Adres
Rozengracht 5, 1016 LP Amsterdam
Telefoon
020-638 62 46
Nationale Dinerbon Amsterdam Amigo Grill Rozengracht
Nationale Dinerbon Amsterdam Amigo Grill Rozengracht
Nationale Dinerbon Amsterdam Amigo Grill Rozengracht
Nationale Dinerbon Amsterdam Amigo Grill Rozengracht

Wilt u graag een avond ongedwongen uit eten gaan in een restaurant dat centraal is gelegen in Amsterdam? Bent u daarnaast een echte liefhebber van een goed stuk vlees? Breng dan met uw dinerbon een bezoek aan restaurant Amigo Grill Rozengracht. Bij dit Argentijnse specialiteitenrestaurant bent u het hele jaar door zeven dagen in de week welkom voor de lekkerste vleesgerechten. Het restaurant is iedere dag open tussen 12 uur ‘s middags en 12 uur ‘s nachts. Vele andere restaurants zijn dan al dicht, dus dat is een belangrijke plus aan dit grillrestaurant! Kom gauw eens langs en neem uw dinercheque mee.

In de keuken van Amigo Grill Rozengracht wordt er uitsluitend gewerkt met vlees van de beste kwaliteit. De koks maken met hun jarenlange ervaring voor u de lekkerste vleesgerechten klaar. Het enige wat u vervolgens hoeft te doen is met uw gezelschap plaatsnemen en genieten van heerlijke spareribs, een goede T-bone steak of een lekkere rib-eye. Betalen kan natuurlijk gewoon met uw dinerbon! Bij uw gerecht hoort uiteraard een lekker glas rode of witte wijn. De bediening voorziet u graag van een lekkere Argentijnse wijn uit het rijk gevulde assortiment, zodat u kunt genieten van een compleet diner!

Lijkt het u leuk om met uw dinercheque te gaan eten bij dit Argentijnse Grillrestaurant in het centrum van de stad Amsterdam, of zoekt u een restaurant dat tot laat open is en waar u een heerlijk stukje vlees kunt eten? Loop dan binnen bij Amigo Grill Rozengracht en beleef een gezellige avond.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen