Amigo Grill Prinsengracht

Adres
Prinsengracht 188, 1016HC Amsterdam
Telefoon
020 8451081
Nationale Dinerbon Amsterdam Amigo Grill Prinsengracht
Nationale Dinerbon Amsterdam Amigo Grill Prinsengracht
Nationale Dinerbon Amsterdam Amigo Grill Prinsengracht

Wilt u graag een avond ongedwongen uit eten gaan in een restaurant dat centraal is gelegen in de hoofdstad van het land? Bent u daarnaast een echte liefhebber van een goed stuk vlees? Breng dan eens een bezoek aan restaurant Amigo Grill Prinsengracht. Bij dit Argentijnse specialiteitenrestaurant bent u met uw dinerbon het hele jaar door zeven dagen in de week welkom voor de lekkerste vleesgerechten en andere Argentijnse specialiteiten. Het restaurant is iedere dag open tussen 12 uur ‘s middags en 12 uur ‘s nachts. Dit betekent dat u er met uw dinerbon welkom bent voor lunch, diner en zelfs voor een diner later op de avond. Vele andere restaurants zijn dan al dicht, dus dat is een belangrijke plus aan dit grillrestaurant!

Bij restaurant Amigo Grill Prinsengracht wordt er in de keuken gewerkt met vlees van de beste kwaliteit. De ervaren koks maken hiervan voor u de lekkerste vleesgerechten klaar. Het enige wat u vervolgens hoeft te doen is met uw dinercheque en uw gezelschap plaatsnemen en genieten van heerlijke spareribs, een goede T-bone steak of een lekkere rib-eye. Bij uw gerecht hoort uiteraard een lekker glas wijn. De bediening voorziet u graag van een van de lekkere Argentijnse wijnen uit het assortiment, zodat u kunt genieten van een compleet diner!

Lijkt het u leuk om met uw dinercheque te gaan eten bij dit Argentijnse Grillrestaurant in het centrum van de stad Amsterdam, of zoekt u een restaurant dat tot laat open is en waar u een heerlijk stukje vlees kunt eten? Loop dan binnen bij Amigo Grill Prinsengracht en beleef een gezellige avond.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen