Akbar Indian Restaurant

Adres
Korte Leidsedwarsstraat 15, 1017PV Amsterdam
Telefoon
020 624 22 11
Nationale Dinerbon Amsterdam Akbar Indian Restaurant
Nationale Dinerbon Amsterdam Akbar Indian Restaurant
Nationale Dinerbon Amsterdam Akbar Indian Restaurant
Nationale Dinerbon Amsterdam Akbar Indian Restaurant

Het restaurant Akbar is al sinds 1981 een begrip in Amsterdam. Door de bijzondere kookkunsten van de chef-kok wist binnen no-time heel de stad wat de Indiase keuken voor hen in petto had. En ze hebben collectief besloten dat ze meer wilden. Meer dan 30 jaar meer. Door deze enorme populariteit zijn de complexe smaken van het Indiase eten nu voor iedereen bekend en bij het merendeel geliefd. De bijdrage van Akbar aan deze culinaire revolutie is niet gering en zodra u hier een hapje heeft gegeten zult u begrijpen waarom. Het helpt ook dat het restaurant een top locatie heeft. Net achter het Leidseplein in het hartje van de stad. De locatie is wel de reden waarom ze zoveel gasten mogen ontvangen. Ook gasten met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Het eten bij Akbar is 100% Halal. Iedereen kan dus zorgeloos bij Akbar aan tafel schuiven. In de keuken komen ze u ook zonder problemen tegemoet. Als u het eten te pittig of juist niet pittig genoeg vindt, dan past de keuken dit voor u aan. Geen probleem. Ook met andere voorwaarden, zoals vegetarisch of een specifiek dieet, wordt rekening gehouden. Mocht u nou geen Nederlands spreken dan hoeft u niet te vrezen. Als u uw verzoek in het Hindi, Engels of Duits doorgeeft aan het personeel komt het hoe dan ook bij de chef-kok terecht.

Bij Akbar hebben tijdens hun meer dan 30 jarig bestaan een groepje vaste gasten opgebouwd die meer dan beroemd zijn. Zo kunt u plotseling tegenover Bruce Willis aan tafel zitten.

Laat het duidelijk zijn, bij Akbar is een avondje uiteten een echte traktatie. Al helemaal met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen