Ailien's Moksi Alesie

Adres
Develstein 100, 1102AK Amsterdam
Telefoon
06 42464892
Nationale Dinerbon Amsterdam Ailien's Moksi Alesie
Nationale Dinerbon Amsterdam Ailien's Moksi Alesie
Nationale Dinerbon Amsterdam Ailien's Moksi Alesie

In Amsterdam Zuid-Oost gelegen, treft u het ‘World of Food’, het grootste eet- en horecatrefpunt van Amsterdam. Eens een oude parkeergarage, maar inmiddels verbouwd tot een prachtig foodcourt, waarin meer dan 25 ondernemers internationale smaaksensaties voorschotelen. Een van deze 25 eetgelegenheden draagt de naam ‘Ailiens Moksi-Alesie’. Moksi-Alesie is Surinaams en betekent in het Nederlands “gemengde rijst”. Hiermee kan de kok alle kanten op, en daar wordt dan ook op een positieve manier gebruik van gemaakt. Uw dinerbon kan hier dus perfect gebruikt worden.

Bij de authentiek Surinaamse keuken van Moksi-Alesie kunt u uw dinercheque perfect besteden. Er is een grote diversiteit aan gerechten. Er zijn voornamelijk vleesmaaltijden, onder andere bestaande uit zoutvlees. Hierbij komen dan ook gerookte kip of kipstukjes, afhankelijk van het gerecht. De gerechten zijn typisch Surinaams gekruid bovendien voorzien van gele banaan, zuurgoed en sambal. Mocht u liever vis eten dan vlees, dan kan dat uiteraard ook. Om er een uitgebreid diner van te maken, kunt u een salade en een lekker drankje bestellen. Qua drankjes heeft u onder andere de keuze uit dawet en smoothies. En voor de zoetekauw zijn er uiteraard nog lekkere kleinigheden als dessert te bestellen. Kortom, een echte Surinaamse kaart, waarvan de gerechten niet alleen lekker smaken, maar er ook nog eens fantastisch uit zien. Als u uw laatste twijfels weg wilt laten nemen, neem dan eens een kijkje op de site van Ailiens Moksi-Alesie, en u zult zien dat u graag uw dinerbon wilt besteden aan deze gerechten!

Voor liefhebbers van Surinaamse gerechten, is Ailiens Moksi-Alesie de perfecte locatie om uw dinercheque te verzilveren. Dus twijfel niet langer en loop eens binnen bij Ailiens Moksi-Alesie, op de eerste verdieping van het World of Food-gebouw.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen