De Vijfer

Adres
Amsterdamseweg 159,, 1182GT Amstelveen
Telefoon
020 645 1126
Nationale Dinerbon Amstelveen De Vijfer
Nationale Dinerbon Amstelveen De Vijfer
Nationale Dinerbon Amstelveen De Vijfer

U bent met uw Dinercheque ook van harte welkom bij het kleine en gezellige eetcafé De Vijfer in Amstelveen. Eetcafé de Vijfer is dagelijks geopend van 14:00 tot laat, behalve op dinsdag. U kunt er dan terecht voor een gezellige borrel of smakelijk diner. Het eetcafé is zeer geliefd onder buurtbewoners, vanwege de vriendelijke bediening en de vriendelijke prijzen. Ze streven er naar dat iedereen een mooie avond kan beleven voor een normaal bedrag. Neem ook gerust uw Dinercheque mee.

Bij Eetcafé De Vijfer voelt iedereen zich meteen op zijn of haar gemak. Laat u verwennen door de gastheer/gastvrouw en bestel meteen een lekker drankje. Ze hebben een uitgebreide bierkaart met bieren uit zowel de fles als de tap. Deze wordt ook regelmatig aangepast aan smaak en seizoen. Bestel daarbij ook een lekker hapje met uw Dinercheque. Wat dacht u van de huisgemaakte bal gehakt of een bittergarnituurmix van Oma Bob? Plak er daarna gerust een diner aan vast. Het a la carte menu draait om de typische eetcafé gerechten zoals Black Angus biefstuk, schnitzel met brie en honing, gamba’s in knoflookroomsaus en ossenhaassaté. Wie houdt daar nou niet van? Bestel daarna nog het verleidelijke chocoladetaartje en uw avond uit met uw Dinercheque is compleet!

Eetcafé De Vijfer is ook een leuke gelegenheid voor uw feesten en partijen, bijvoorbeeld voor een bruiloft, jubileum of bruiloft. Er is van alles mogelijk qua feestelijke menu’s, lopende buffetten, live muziek en feestversiering. Vraag hier gerust naar wanneer u langs komt.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen