Restaurant Himalaya Palace

Adres
Marktstraat 32, 1431 BE Aalsmeer
Telefoon
0297 368 717
Nationale Dinerbon Aalsmeer Restaurant Himalaya Palace
Nationale Dinerbon Aalsmeer Restaurant Himalaya Palace
Nationale Dinerbon Aalsmeer Restaurant Himalaya Palace
Nationale Dinerbon Aalsmeer Restaurant Himalaya Palace
Nationale Dinerbon Aalsmeer Restaurant Himalaya Palace

Let op: vanaf 2 juli 2018 is het restaurant iedere maandag gesloten.

Voor een écht authentiek Indiaas of Nepalees diner moet u bij Restaurant Himalayan Palace zijn met uw Dinerbon. Dit gezellige restaurant is te vinden in het centrum van Aalsmeer, op slechts 10 a 15 minuten afstand van Amsterdam of Schiphol. Iedereen die van de traditionele Indiase/Nepalese keuken houdt of deze beter wilt leren kennen is welkom. Sowieso staat Himalayan Palace bekend om haar uitzonderlijke gastvrijheid. Ervaar het zelf tijdens een overheerlijk diner! Reserveer nu en neem uw Dinercheque mee. Ze zijn dagelijks geopend vanaf 16:30.

De chefs van Restaurant Himalayan Palace beheersen de Indiase en Nepalese keuken tot in de puntjes en nemen u mee op een ware culinaire ontdekkingsreis langs diverse gebieden in India en Nepal. Het geheim is het vakkundig mengen van authentieke kruiden en specerijen. Hier hebben ze zich bij Restaurant Himalayan Palace dan ook meester in gemaakt! Ze serveren bijvoorbeeld Indiase lekkernijen zoals curry, biryani en tandoori. De kip, lamsvlees of vis wordt dan op traditionele wijze gegrild in een echte Tandoori klei-oven, waaraan de gerechten die typische Indiase smaak aan te danken hebben. Overigens zijn vegetariërs met een Dinerbon ook van harte welkom bij Restaurant Himalayan Palace. Ze serveren diverse vegetarische gerechten met bijvoorbeeld kikkererwten, linzen of Indiase kaas.

Wilt u eens wat nieuws proberen? Ruil dan uw Dinercheque in voor één van de verassende Nepalese gerechten. Ga bijvoorbeeld voor hét nationale gerecht ‘’Dal Bhaat Maasu’’: een rijstschotel met gekruide linzensaus, groentecurry, lamscurry, atjar en salade. Geniet van een heerlijke maaltijd bij Restaurant Himalayan Palace!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen