Italiaans ristorante il Bambino

Adres
Molenstraat 40, 4881CS Zundert
Telefoon
076 597 3020
Nationale Dinerbon Zundert Italiaans ristorante il Bambino
Nationale Dinerbon Zundert Italiaans ristorante il Bambino

In Zundert aan de Molenstraat in Noord-Brabant kunt u Italiaans ristorante il Bambino vinden. Zij accepteren vanaf nu namelijk ook uw dinercheque of dinerbon! Het is een restaurant waar jong en oud de unieke Italiaanse smaken kunnen ontdekken. Een vriendelijke bediening staat van het moment dat u binnenkomt tot het moment dat u weggaat voor u klaar. Zij helpen u graag met al uw vragen en wensen rondom het eten en drinken. U kunt iedere dag terecht bij Italiaans ristorante il Bambino, want zij zijn elke dag geopend van 15:00 uur tot 23:00 uur.

De koks doen hun uiterste best om iedere dag de beste gerechten voor u te bereiden. Zo gebruiken zij hele goede ingrediënten waardoor de gerechten de juiste smaak krijgen. Kies bijvoorbeeld voor een zelfgecreëerde pizza, heerlijke pasta’s, salades, antipasta’s en andere heerlijke gerechten! Voor iedere eter is er zeker iets lekkers te vinden, want er zijn vlees-, vis- en vegetarische gerechten waar u uit kunt kiezen. Het is een hele leuke ervaring om eens met familie, vrienden of collega’s te doen! U kunt van tevoren even late weten of u een allergie heeft of een speciaal dieet volgt. Op deze manier kunnen de koks hier eventueel rekening mee houden en kunt u optimaal genieten van uw etentje! Als u niet wilt blijven eten kunt u ook eten bestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld thuis genieten van al het lekkers van il Bambino!

Voor plezier, gezelligheid en lekker eten gaat u zeker met uw dinerbon of dinercheque naar Italiaans ristorante il Bambino!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen