El Miguel

Adres
Voorstraat 4, 4797 BG Willemstad
Telefoon
0168 476 106
Nationale Dinerbon Willemstad El Miguel
Nationale Dinerbon Willemstad El Miguel

Wilt u met uw dinerbon eten bij een gezellig en leuk restaurant in het mooie Brabantse Willemstad? Dan bent u van harte welkom om heerlijk te gaan dineren bij restaurant El Miguel. U vindt deze horecagelegenheid in een opvallend rood pand aan de Voorstraat 4. Neem plaats in het sfeervolle restaurantgedeelte en ontdek de lekkerste gerechten in ruil voor uw dinercheque. Drink daarbij ook vooral een lekker speciaalbiertje of een Gin Tonic. El Miguel is dé plek om na het werk even te ontspannen, te borrelen en een snelle hap te eten aan de speciale stamtafel. Als het mooi weer is kunt u ook plaatsnemen op het zonnige terras!

Bij El Miguel zult u geen traditionele menukaart met standaard voor-, hoofd- en nagerechten aantreffen. In ruil voor uw dinerbon heeft u de keus uit een gevarieerd aanbod van hapjes uit de Oriëntaalse, Europese, Caribische én Surinaamse keuken. Deze verschillende lekkernijen kunt u samen met uw tafelgenoten delen. Dit zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer, waarbij de focus op u en uw vrienden, familie of collega’s ligt. El Miguel is dus het ideale restaurant voor een avondje uit met een divers gezelschap.

Bij Restaurant El Miguel kunt u met uw dinercheque tot in de late uurtjes genieten van de lekkerste gerechten en bijpassende drankjes. In het weekend is er bovendien vaak live muziek en kunt u de borrel bij El Miguel voortzetten in een feestelijke avond uit. Kom gauw buurten met uw dinercheque en ervaar het zelf!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen