Jan's Polder

Adres
Muggenhol 15a, 5509 LM Veldhoven
Telefoon
040 - 2546654
Nationale Dinerbon Veldhoven Jan's Polder
Nationale Dinerbon Veldhoven Jan's Polder
Nationale Dinerbon Veldhoven Jan's Polder

In 1990 opende Café-Restaurant Jan’s Polder zijn deuren. De enorme hoeve lag toen nog in het groene buitengebied van Veldhoven, maar inmiddels is het restaurant aan de rand van woonwijk De Polders en Meerhoven komen te liggen door de vele bebouwing. De oude boerderij is ingrijpend verbouwd, maar heeft door de karakteristieke inrichting met oude gereedschappen en gebruiksvoorwerpen de karakteristieke en gastvrije sfeer weten te behouden. U kunt in de zomermanden op de gezellige binnenplaats terecht, waar u een schitterend uitzicht op de grote tuin heeft. Ook hier bent u met uw Dinercheque van hartelijk welkom; Kom heerlijk genieten van bourgondische gerechten in een authentiek Brabantse sfeer!

De kaart bevat vlees, vis en vegetarische gerechten. Ons keukenteam gebruikt alleen dagverse producten en laat zich inspireren door wat de seizoenen en de streek hen brengen; denk bijvoorbeeld aan het asperge- en wildseizoen. Hierdoor veranderen wij onze kaart regelmatig. U kunt a la carte van onze kaart kiezen, maar wij hebben ook heerlijke menu’s voor u samengesteld. Wat denkt u bijvoorbeeld een proeverij van al onze wildgerechten in het wildseizoen? Onze witte huiswijn is afkomstig uit Chili en komt van wijngoed Terrameter. Terrameter was oorspronkelijk gespecialiseerd in fruitteelt en olijfolie maar met hun wijngaarden behalen zij inmiddels vele internationale prijzen. Onze heerlijke rode huiswijn wordt gemaakt van de Carmanere druif uit de Bordeaux. Tientallen jaren werd gedacht dat deze druif was verdwenen, maar een tiental jaar geleden werd hij herontdekt. Naast mooie wijnen staan er ook vele bijzondere speciaal biertjes op onze kaart!

Ook voor feesten en partijen kunt u bij Jan’s Polder aan het juiste adres. U kunt altijd contact met ons opnemen voor alle mogelijkheden. Wij zien u graag eens met uw Dinercheque verschijnen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen