Barcode Valkenswaard

Adres
Markt 28, 5554CC Valkenswaard
Telefoon
040 201 2458
Nationale Dinerbon Valkenswaard Barcode Valkenswaard
Nationale Dinerbon Valkenswaard Barcode Valkenswaard

U kunt ook met uw Dinerbon terecht bij restaurant, bar en club Barcode in Valkenswaard. Deze kunt omruilen voor een heerlijke lunch of diner. Blijf daarna gerust plakken voor een drankje en een dansje. Barcode is namelijk de leukste club van Valkenswaard en staat bekend om de goede dj’s, leuke events en mooie mensen. Ook u bent van harte welkom om hier een geslaagde avond te beleven. In ruil voor uw Dinercheque geniet u van een lekker hapje en drankje en heel veel gezelligheid. Barcode is zeven dagen per week geopend!

Het professionele team van Barcode staat zowel in de middag als in de avond voor u klaar. Op de lunchkaart vindt u met name heerlijke sandwiches zoals het broodje zalm, roomkaas, gekookt ei, uien en mayonaise. Of wat dacht u van het broodje ‘’Barcode’’ met dun gesneden gehakt, gebakken uitjes, augurk en barbecuesaus? Ook in de avond kunt u met uw Dinercheque genieten van een heerlijke maaltijd bij Barcode. Hier kunt u echt weer eens gaan voor een uitgebreid diner! Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere entrecote met kruidenboter, een gyrosschotel en een spies met varkens- of kipsaté. Overigens zijn vis- en pastaliefhebbers ook van harte welkom bij Barcode!

Uw diner is pas compleet als u ook één van de heerlijke desserts van Barcode bestelt! Ze serveren onder andere poffertjes, tiramisu en de onbetwiste favoriet: yoghurt met slagroom en aardbeien. Heeft u moeite met kiezen? Ga dan voor de feestelijke ‘’toetjes parade’’! Na het eten kunt u gewoon met uw Dinerbon betalen.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen