Kolektivo

Adres
Trouwlaan 189, 5021WG Tilburg
Telefoon
013 822 9949
Nationale Dinerbon Tilburg Kolektivo
Nationale Dinerbon Tilburg Kolektivo
Nationale Dinerbon Tilburg Kolektivo

In Tilburg aan de Trouwlaan is restaurant Kolektivo gevestigd. Kolektivo accepteert vanaf nu ook uw dinerbon of dinercheque. Kolektivo is een restaurant waar u onder het genot van heerlijk eten en drinken samen kunt komen. U wordt hier vriendelijk geholpen door de leuke en enthousiaste bediening. Het restaurant is toegankelijk voor iedereen. Of u nu met twee personen komt of met een hele groep dat maakt voor Kolektivo niets uit! Zij willen dat u tevreden bent en volop kunt genieten van uw etentje. Er wordt een ontbijt, lunch en diner aangeboden. U kunt dus zelf bepalen voor welke gelegenheid u wilt komen eten! U kunt van te voren reserveren, maar dit is niet verplicht. Het is wel handig voor als u zeker wilt zijn van een plaatsje, zeker als u met een grote groep komt! Als u eten wilt afhalen is dat ook geen enkel probleem. Heeft u iets te vieren? Vraag Kolektivo dan voor de catering!

Met verse producten wordt iedere dag uw gerecht met veel passie en liefde bereid. U kunt kiezen uit een vegetarisch, vlees of vis gerecht. Verder is er vers fruit aanwezig waar u volop van kunt genieten! de gerechten worden zo smaakvol bereid dat u bij iedere hap geniet en lekker weg kunt dromen.

Van dinsdag t/m vrijdag is Kolektivo geopend van 08:00 uur tot 13:30 uur en van 17:00 uur tot 22:00 uur (op vrijdag tot 23:00 uur). Op zaterdag kunt u terecht van 12:00 uur tot 23:00 uur. Tot snel met uw dinerbon of dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen