Grieks Restaurant Agora

Adres
Heuvelring 33 A, 5038 CJ Tilburg
Telefoon
013 5358696
Nationale Dinerbon Tilburg Grieks Restaurant Agora
Nationale Dinerbon Tilburg Grieks Restaurant Agora
Nationale Dinerbon Tilburg Grieks Restaurant Agora
Nationale Dinerbon Tilburg Grieks Restaurant Agora

Met de Nationale Dinerbon op reis naar Griekenland? Dat kan niet, maar u kunt het gevoel wel tot op een haar na benaderen, bij Taverna de Griek in Tilburg. Gelegen op loopafstand van het Centraal Station is Taverna de Griek de ideale plek om een dagje Tilburg af te sluiten met een aantal heerlijke Griekse specialiteiten. ‘De Griek’ is gevestigd in het pand waar voorheen ‘Zorba de Griek’ zat. Ons pand heeft dus al jaren een uitgesproken Grieks karakter, wat de ervaring natuurlijk alleen maar ten goede komt. Taverna de Griek wordt uitgebaat door twee broers, die ruime internationale ervaring hebben opgedaan in Griekse restaurants in onder andere België, Duitsland en Zwitserland. Uiteindelijk hebben ze besloten om zelf een Grieks restaurant op poten te zetten, waarbij uitkwamen in het levendige Tilburg. In dit mooie restaurant kunt u met de Nationale Dinerbon genieten van authentieke Griekse gerechten in een gezellige en informele sfeer. U waant zich zo in het ontspannen Griekenland!

U kunt bij ons genieten van heerlijke Griekse tapas, de zogenaamde mezedos. Dit Griekse antwoord op de bekende Spaanse tegenhanger is minstens net zo lekker. Geen zin in tapas? Geen punt, onze kaart bevat veel heerlijke Griekse soepen en salades, (vegetarische) hoofdgerechten en Griekse desserts. Bekende Griekse drankjes, zoals ouzo, Metaxa en Mythos-bier ontbreken ook niet op de kaart. Een authentieke Griekse ervaring dus met uw Nationale Dinerbon!

Neem uw Nationale Dinerbon mee en kom gezellig Grieks genieten bij Taverna de Griek. Wij kijken uit naar uw komst en heten u op voorhand van harte welkom!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen