De Proeverij

Adres
Kerkstraat 119-121, 5161EC Sprang-Capelle
Telefoon
0416 27 27 46
Nationale Dinerbon Sprang-Capelle De Proeverij
Nationale Dinerbon Sprang-Capelle De Proeverij
Nationale Dinerbon Sprang-Capelle De Proeverij
Nationale Dinerbon Sprang-Capelle De Proeverij

Wilt u graag met uw dinerbon uit eten gaan in een restaurant met echte Brabantse allure? Dan bent u van harte welkom bij restaurant De Proeverij in het Brabantse Sprang-Capelle. U vindt dit sfeervol ingerichte restaurant aan de Kerkstraat 119-121, waar u plaats kunt nemen op het zonovergoten terras of binnen in het restaurant. In beide gevallen zal u met uw dinercheque gastvrij worden onthaald door de vriendelijke bediening die er veel plezier uit haalt om u een leuke avond te bezorgen. Al drie generaties lang wordt De Proeverij gerund door écht Brabanders in hart en nieren en dan is te merken aan de sfeer in het restaurant.

In de keuken van De Proeverij wordt gewerkt met mooie verse producten van het seizoen die veelal ook uit de eigen streek komen. U kunt komen lunchen, borrelen of dineren en in alle gevallen genieten van (h)eerlijke dranken en gerechten. Wanneer u uw eigen evenement wilt organiseren bij De Proeverij dan kan dat ook. Voor een gezellig feest of een goede borrel is er namelijk altijd ruimte en ook uw verjaardag kan goed worden gevierd. Op het menu staat onder andere een rundertournedos met champignon, jus en spek en ook een zalmfilet met zwarte rijst, zee groente, paksoi, soja en wortel. Ieder seizoen is er bovendien een uniek aanbod aan specialiteiten van het seizoen. Iets nieuws ontdekken met uw dinerbon bij De Proeverij kan dus altijd!

Laat u door de bediening goed in de watten leggen en geniet van een heerlijke avond uit eten met vrienden, familie of collega’s in dit echte Brabantse restaurant. Het team van De Proeverij hoopt u spoedig te mogen ontvangen met uw dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen