Eetcafe t Pumpke

Adres
Raadhuisplein 7, 5388 GM Nistelrode
Telefoon
0412-612956
Nationale Dinerbon Nistelrode Eetcafe t Pumpke
Nationale Dinerbon Nistelrode Eetcafe t Pumpke
Nationale Dinerbon Nistelrode Eetcafe t Pumpke

Of u nu per fiets de omgeving van De Maashorst aan het verkennen bent en een kop koffie nodig hebt; of dat u op zoek bent naar een heerlijk uitgebreid diner; bij Eetcafé ’t Pumpke verwelkomen wij u altijd van harte. Dit doen wij op z’n Noord-Brabants; wij serveren overheerlijke gerechten in een huiselijke sfeer met een prachtige omgeving. Uw Dinercheque is hier gegarandeerd goed besteed!

Op warme dagen bieden wij u dit op ons terras, die wij eventueel kunnen verwarmen. Op minder warme dagen is het binnen heerlijk toeven in onze huiselijke ambiance. Als u benieuwd bent hoe ons restaurant eruitziet, is het mogelijk op onze prachtige site een kijkje te nemen. Hierop vindt u  de mogelijkheid om 360° rond te kijken. Onze chefs doen hun best om u te laten genieten van heerlijke producten voor een eerlijke prijs. De producten worden, waar mogelijk, uit de eigen omgeving gehaald en met veel liefde bereid. Omdat wij begrijpen dat het moeilijk is om te kiezen, bieden wij u onze proeverij. U krijgt dan de mogelijkheid per gang meerdere gerechtjes te kiezen. Voor alle momenten van de dag bieden wij u een andere kaart, zodat u bij ons terecht kan voor de lunch, het diner en de borrel. In Brabant staat de deur altijd open en is de koffie altijd nét klaar! Naast onze overheerlijke gerechten, regelen wij voor u ook gezellige activiteiten, zoals een Step – Dodgebow Barbecue of een Bubble Ball Spektakel.

Wilt u dus uw Dinercheque echt goed besteden aan een lange avond vol Noord-Brabants genot, bezoek dan Eetcafé ’t Pumpke. Wij hopen u heel snel te zien!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen