Leckernij Kaatsheuvel

Adres
Gasthuisstraat 5, 5171 GC Kaatsheuvel
Telefoon
0416-543524
Nationale Dinerbon Kaatsheuvel Leckernij Kaatsheuvel
Nationale Dinerbon Kaatsheuvel Leckernij Kaatsheuvel

Bij Bistro De Leckernij in Kaatsheuvel kunt u heerlijke gerechten bestellen voor een goede prijs. Ze accepteren nu ook uw Dinercheque. Ze staan bekend om hun klassieke menukaart, liefde voor de provincie Brabant en vlotte bediening. Het team staat zeven dagen per week voor u klaar om u een geweldige avond te bezorgen! Bistro De Leckernij is bijvoorbeeld een hele leuke plek om gezellig een hapje te eten na een dagje Efteling.

Bij Bistro De Leckernij kunt u uitgebreid dineren met uw Dinercheque. De chef-kok werkt het liefst met herkenbare producten uit het seizoen. Veel ingrediënten komen uit het Brabantse land, maar bijvoorbeeld het wild wordt direct uit de Ardennen en Schotland geïmporteerd. Kwaliteit staat bij De Leckernij centraal! Een voordelig maar lekkere optie is het Bistromenu van €15,50. Dit is een verassend driegangenmenu inclusief een welkomsthapje en een garnituur van verse friet, gebakken aardappelen, huisgemaakte stoofperen, salade, mayonaise, gestoofde groenten en gemengde seizoengroenten. U zult Bistro De Leckernij sowieso tevreden en voldaan verlaten. U kunt natuurlijk ook gewoon a la carte bestellen met uw Dinercheque. Dan heeft u ruim de keus uit vlees, vis en vegetarische gerechten.

Bistro De Leckernij is ook een geschikte eetgelegenheid om uw kinderen mee naar toe te nemen. Ze hebben een speciale kinderkaart met onder andere snacks, hamburgers, vissticks en pannenkoeken. Uiteraard kunnen ze ook een lekker kinderijsje toe krijgen! Na het eten kunnen de kinderen lekker uitrazen in de speelhoek terwijl nu nog even geniet van een kopje koffie. Uw hele gezin is van harte welkom, net als uw Dinercheque!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen