Ristorante Sicilia

Adres
Steenweg 7-9, 5707CD Helmond
Telefoon
0492 53 2616
Nationale Dinerbon Helmond Ristorante Sicilia
Nationale Dinerbon Helmond Ristorante Sicilia
Nationale Dinerbon Helmond Ristorante Sicilia

U kunt ook gezellig komen dineren bij het klassieke Italiaanse Ristorante Sicilia in het centrum van Helmond. Neem dan ook gerust uw Dinerbon mee voor de betaling! De vakkundige chef-kok Biago Trovatello zorgt er persoonlijk voor dat u kennis maakt met de veelzijdige Italiaanse keuken. Dit wordt bedoeld in de breedste zin van het woord. Ze hebben natuurlijk pizza en pasta, maar ook gerechten zoals kreeft. Alles wordt op de traditionele Italiaanse wijze bereid en kan indien gewenst begeleid worden met een mooie Italiaanse wijn.

In de keuken van Ristorante Sicilia draait alles om hoogwaardige eenvoud en het gebruik van gezonde verse producten. Ze staan niet voor niets bekend om de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit! Met uw Dinercheque heeft u keuze uit diverse pasta’s en pizza’s. Het restaurant beschikt daarnaast ook over een mooie selectie van vlees- en visspecialiteiten. Bij Risorante Sicilia krijgt u een stuk vlees of vis van topkwaliteit, klaargemaakt volgens uw eigen voorkeur. Zo kan de ossenhaas gepaard gaan met peper-roomsaus, rode wijnsaus of juist gevuld met gorgonzola en uienringen. Het restaurant is uiteraard vernoemd naar het prachtige Sicilië. Als ode aan dit eiland serveren ze hier ook allerlei Siciliaanse specialiteiten. Deze keuken wordt sterk beïnvloed door de Spaanse, Franse, Griekse en Arabische keukens. Kom het zelf proeven met uw Dinerbon!

Ook als u echt weer eens zin heeft in een avond uitgebreid dineren, bent u bij Ristorante Sicilia aan het juiste adres met uw Dinercheque. Bestel dan één van de driegangenmenu’s met vlees, vis of groenten. Voor een echte feestelijke gelegenheid is het culinaire zevengangenmenu aan te raden!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen