Il Borgo

Adres
Markt 7, 5701RH Helmond
Telefoon
0492 537715
Nationale Dinerbon Helmond Il Borgo
Nationale Dinerbon Helmond Il Borgo

Il Borgo is sinds 2011 gevestigd in een prachtig historisch pand in het centrum van Helmond. Het is een Italiaans specialiteitenrestaurant met een fijne sfeer. Hier kunt u in ruil voor uw Dinercheque komen genieten van de lekkerste warme en koude, zoete en hartige Italiaanse gerechten. Tevens het interieur van Il Borgo is geheel in Mediterrane stijl. Op zolder kunt u bijvoorbeeld dineren onder een puntdak met mooie dikke houten balken en witstenen muren. Dit ademt natuurlijk de traditionele Italiaanse sfeer! Il Borgo betekent dan ook “Middeleeuw klein stadje” in het Italiaans. Kom dus gauw eens eten en neem uw Dinerbon mee.

Het team van Il Borgo is van alle markten thuis. Het is  niet alleen een chocolaterie met de lekkerste roombonbons, luxe chocoladerepen en slagroomtruffels, maar ook een Italiaanse ijssalon. Het ijs wordt er ambachtelijk bereid van ingrediënten die rechtstreeks uit Italië komen. U bent ook bij Il Borgo aan het juiste adres voor een luxe high tea, high wine of zelfs een uitgebreide proeverij van Italiaanse wijnen. Neem ook dan uw Dinercheque mee! Uitgebreid dineren bij Il Borgo behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast is er een speciaal driegangenmenu met de heerlijkste Italiaanse specialiteiten van het seizoen. Met uw Dinerbon geniet u van een volledig verzorgd diner en natuurlijk mooie bijpassende wijnen.

Heeft u iets te vieren of wilt u uw volgende feest laten cateren door Il Borgo? Neem dan gerust contact met ze op. Het volledige spectrum van de Italiaanse cuisine komt bij Il Borgo aan bod. Breng dus met uw Dinerbon een bezoek aan dit unieke Italiaanse paleisje in Helmond. 

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen