Brasserie Wolters

Adres
't Dorp 94, 5384 MD Heesch
Telefoon
0412 474083
Nationale Dinerbon Heesch Brasserie Wolters
Nationale Dinerbon Heesch Brasserie Wolters
Nationale Dinerbon Heesch Brasserie Wolters
Nationale Dinerbon Heesch Brasserie Wolters

Met de Nationale Dinerbon kunt u Bourgondisch genieten bij Bar-Restaurant Wolters in Heesch. Gelegen in het gastvrije Brabant in een gerenoveerde burgemeesterswoning biedt Wolters een zeer aangename horeca-ervaring. Met een mooi terras, een fraaie gevel, een grote restaurantbar en een ruim opgezette, sfeervolle dinerzaal kunt u hier met uw Nationale Dinerbon terecht voor al uw horecawensen. Gezellig lunchen, smakelijk dineren of gewoon lekker met een goed glas wijn op het terras zitten, u bent ten alle tijden welkom, waar u ook zin in heeft. Bij Wolters ontvangen wij u graag. Wij kijken er dan ook naar uit om u een fijne avond te bezorgen!

Onze gerechten bereiden we met heerlijk verse producten uit de streek, gecombineerd met internationale topproducten. Dit heeft tot gevolg dat onze kaart vol staat met interessante gerechten die barsten van de smaak. Kies bijvoorbeeld voor de heerlijke, luxe ‘Wolters Burger’, of voor het Franse kippetje uit de oven. Waar u ook voor kiest, bij Wolters kunt u perfect genieten van uw tafelgezelschap, de gezellige ambiance en het heerlijke eten.

Men vraagt ons wel ons hoe we ons restaurant zouden omschrijven. Stoer met een vleugje chic en tegelijkertijd intiem en joviaal. Of dat nou typisch Bourgondisch, Brabants of Wolters is durven we niet met zekerheid te zeggen. Het is waarschijnlijk het best als u dat snel zelf een keer komt ervaren met uw Dinerbon. Kom u dan binnenkort bij ons op bezoek? Wij kijken uit naar uw komst en heten u alvast van harte welkom. Wij hopen dat u snel een keer bij ons op bezoek komt!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen