Turkoise

Adres
Hoogstraat 86 C, 5615 PS Eindhoven
Telefoon
040-2453666
Nationale Dinerbon Eindhoven Turkoise

Turks specialiteitenrestaurant Turkoise is gevestigd in Eindhoven. Met uw Dinercheque kunt u hier genieten van heerlijke traditionele gerechten en een aangename ambiance. Bij Turkoise kunt u uw vakantie in Turkije herbeleven óf voor het eerst kennis maken met de Turkse keuken. Ze helpen u graag bij het uitkiezen van een smakelijk gerecht. Neem plaats in het gezellige restaurant of in de idyllische achtertuin met vijver en geniet! U kunt ook afrekenen met uw Dinercheque.

De Turkse stijl vindt u niet alleen terug in de gerechten. Turkoise heeft een tapijten op de vloer en een rijk gedecoreerd restaurant met een weldaad aan kleuren. Net als die Turkse markt waar u in uw vakantie zo genoot van de sfeer, de omgeving en de hapjes… Bestel eerst met uw Dinercheque een aantal lekkere voorgerechtjes, zoals gevulde deeghapjes of gekruide gehaktballetjes. De diverse menukaart zal zowel liefhebbers van vlees of vis bekoren, maar is zeker geschikt voor vegetariërs. Alles is geschoeid op de traditionele Turkse leest. Dat wil zeggen dat de gerechten echt vers zijn; er geen gebruik wordt gemaakt van chemische stoffen en dat alle gerechten zorgvuldig uitgebalanceerd zijn. Ga voor één van de vele stoofpotten, spiesen, grillgerechten of ovenschotels. Eet smakelijk!

Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Bestel dan met uw Dinercheque één van de gemengde schotels voor twee. Dan krijgt u bijvoorbeeld een groot bord met kalfsvlees, ossenhaas, lamskotelet, gehakt en saus. Zo kunt u van alles wat proberen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen