Restaurant Vino y Tapas

Adres
Plaggenstraat 36, 5651 CT Eindhoven
Telefoon
06 52087481
Nationale Dinerbon Eindhoven Restaurant Vino y Tapas
Nationale Dinerbon Eindhoven Restaurant Vino y Tapas
Nationale Dinerbon Eindhoven Restaurant Vino y Tapas
Nationale Dinerbon Eindhoven Restaurant Vino y Tapas

Bij het restaurant Vino y Tapas in Eindhoven wordt u het gevoel gegeven alsof u een avondje in Spanje doorbrengt. In dit restaurant wordt alles op alles gezet om voor u het beste van de Spaanse keuken op tafel te zetten. U hoeft dus niet meer zelf op vakantie om te genieten van het Iberisch Schiereiland. U voelt zich direct thuis door de persoonlijke en ongedwongen sfeer. U kunt nu ook terecht bij Vino y Tapas met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Na de opening in 1992 is het de buurtbewoners bekend dat u voor een avondje zorgeloos uit eten het beste terecht kunt bij dit gezellige tapas restaurantje. De gast staat namelijk altijd centraal bij Vino y Tapas, het personeel zal alles uit de kast halen om dat waar te maken. Ook de keuken haalt het onderste uit de kan om voor u een ongekende ervaring neer te zetten. Dit doen ze door middel van het onbeperkt tapas eten. Als u dit bestelt kunt u twee uur lang onbeperkt bij blijven bestellen. Zo kunt u alles proberen totdat uw broeksknoop de lucht in schiet. De prijs is ook met het oog op de gasten laag ingezet. Voor maar €24,75 per persoon kunt u eten als een koning. De buurtbewoners wetten ook dat er meer dan voedsel nodig is om op zijn Spaans te genieten. Daarom kunt u altijd een kan sangria bestellen. Deze traktatie wordt gemaakt met lekkere wijn en verse vruchten. De sangria past perfect bij de smaken van de tapas. Heerlijk om op tafel te hebben staan.

Wat de hele avond compleet maakt is de passende sfeer. Het is Vino y Tapas gelukt om de sfeer van de echte Spaanse Cantinas na te bootsen. Een sfeer die kunt betalen met de Dinercheque of dinerbonvan Diner Cadeau.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen