Ethiopisch Restaurant

Adres
Schootsestraat 170, 5616 RH Eindhoven
Telefoon
040-255 52 83
Nationale Dinerbon Eindhoven Ethiopisch Restaurant
Nationale Dinerbon Eindhoven Ethiopisch Restaurant

Wilt u eens iets nieuws proberen met uw Dinerbon? Kom dan eens eten bij het Ethiopisch Restaurant in het altijd gezellige Eindhoven. Zoals de naam u waarschijnlijk al deed vermoeden kunt u hier terecht voor traditionele Ethiopische specialiteiten. In de 18e eeuw werd deze smaakvolle keuken geïntroduceerd bij het Europese publiek. Sindsdien kan men op steeds meer plekken deze bijzondere eetcultuur leren kennen. Zo ook in Eindhoven in ruil voor uw Dinercheque! Geniet samen met uw gezelschap van heerlijke gekruide gerechten, bijzondere tradities en een vriendelijke en warme sfeer.

De basis van de meeste traditionele Ethiopische gerechten is de ‘enjera’. Deze luchtige pannenkoek heeft een subtiele smaak en is de perfecte drager is voor de smakelijke groente-, vlees- en visgerechten die Ethiopisch Restaurant te bieden heeft. Kies iets lekkers uit met uw Dinercheque! Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor rundvlees of lamsvlees met aardappel, wortel in currysaus. Of bestel bijvoorbeeld Ethiopische kikkererwten in saus met verschillende kruiden of juist tonijn in rode saus. Bij ieder gerecht op de kaart wordt aangegeven welke pittigheid u mag verwachten. Dit maakt Ethiopisch Restaurant zeer toegankelijk voor de Hollandse eters onder ons! Bestel ook een lekker drankje bij uw maaltijd. Wat dacht u bijvoorbeeld van een glaasje Zuid-Afrikaanse wijn of een Afrikaans biertje in een kalebas? U waant zich meteen in een culinair paradijs!

Alle gerechten worden voorzien van een grote kan warm water met citroen en doekjes. Zo kunt u aan tafel de handen wassen en drogen, zodat u lekker en verantwoord kunt eten. Ruil uw Dinerbon om voor een totaal nieuwe smaakervaring in een fijne atmosfeer. Reserveren kan en wordt gewaardeerd.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen