Bodega Maxima

Adres
Wilhelminaplein 7, 5611HE Eindhoven
Telefoon
040 - 243 3832
Nationale Dinerbon Eindhoven Bodega Maxima
Nationale Dinerbon Eindhoven Bodega Maxima

Bent u op zoek naar een locatie waar u heerlijk tapas kunt eten met uw dinercheque? Dat kan in het ontspannen en ongedwongen aanvoelende El Real 040. Vanop ons terras heeft u een mooi uitzicht op het levendige plein van Eindhoven. Bij ons kunt u heerlijk lunchen en dineren, en genieten van uiteenlopende tapasgerechtjes. Het restaurant hebben wij zo sfeervol mogelijk ingericht en de bedoeling is dat u met vrienden, familie, collega’s of anderen in een ongedwongen sfeer kunt genieten van lekkere tapas of andere specialiteiten van de kaart.

Geniet met uw Nationale Dinercheque van een uitgebreide lunch, met panini’s, broodjes, salades en soepen. Of geniet later op de avond van mooie tapasgerechtjes en Argentijnse grillgerechten. Op de menukaart vindt u onder andere ‘Costillas de cerdo à la parrila. Dit zijn kleine porties malse spareribs van de grill. Een ander lekker gerechtje is de ‘Empanadas Argentina’. Dit zijn originele handgemaakte Argentijnse pasteitjes. Wilt u juist op een andere manier en wat vroeger op de dag de Argentijnse en Spaanse keuken leren kennen? Dat kunt u nu bijzonder ontspannen met uw dinercheque met onze Spaanse high tea. Onder het genot van een lekker Moors kopje thee kunt u smullen van uiteenlopende hartige en zoete koude/warme gerechtjes. Dit is een leuke alternatieve manier om uw middag uit in te vullen!

Klinkt dit u als muziek in de oren? Kom dan gerust eens met uw dinercheque langs bij El Real 040 aan het Wilhelminaplein 7 in Eindhoven. Wij hopen u binnenkort een keer te kunnen verwelkomen!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen