Prince of India

Adres
Orthenstraat 272, 5211 SX Den Bosch
Telefoon
073 - 6122126
Nationale Dinerbon Den Bosch Prince of India
Nationale Dinerbon Den Bosch Prince of India
Nationale Dinerbon Den Bosch Prince of India
Nationale Dinerbon Den Bosch Prince of India

Laat u met uw Dinercheque onderdompelen in de mystieke sfeer van de Oriënt bij Indiaas restaurant Prince of India. Prince of India is gevestigd in Den Bosch aan de gezellige Orthenstraat. Van maandag tot en met zondag bent u hier vanaf 17.00 welkom voor een heerlijk diner. De geuren en kleuren van de Oosterse kruiden en specerijen, de stijlvolle omgeving en de traditionele kostuums vormen een prachtig decor voor een heerlijk avondje uit.

Bij Prince of India doen ze er alles aan om u hoogwaardige service te leren. De vriendelijke bediening heeft grondige kennis van de verschillende gerechten en heerlijke wijnen op de kaart. Zij kunnen u adviseren over verschillende wijn-spijscombinaties. Ook hoort de directie graag uw reacties en suggesties.

Op de kaart van Prince of India staan zeer diverse gerechten die de gehele Indiase keuken beslaan. Om u een beetje op weg te helpen zijn de gerechten allen voorzien van een uitgebreide omschrijving. Ook heeft de chef voor u een aantal suggesties opgesteld. In de moderne keuken wordt op traditionele wijze gekookt. Zo wordt er gebruik gemaakt van een tandoori klei keuken en wordt enkel gewerkt met zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen. Dit zorgt voor een fantastische smaak van alle gerechten, maar vooral ook van de curryspecialiteiten.

Om te voorkomen dat u bij aankomst teleurgesteld wordt, vraagt Prince of India u tijdig van te voren uw tafel te reserveren. Afrekenen kan simpelweg met uw Dinercheque! Helaas kan de cheque niet in combinatie met andere acties gebruikt worden. Wij kijken uit naar uw bezoek!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen