Pannenkoekenhuis het Wonderbos

Adres
Loverensestraat 7, 5266AM Cromvoirt
Telefoon
041 1608350
Nationale Dinerbon Cromvoirt Pannenkoekenhuis het Wonderbos
Nationale Dinerbon Cromvoirt Pannenkoekenhuis het Wonderbos
Nationale Dinerbon Cromvoirt Pannenkoekenhuis het Wonderbos

 

Wees welkom met uw Dinerbon bij Pannenkoekenhuis Het Wonderbos in het prachtige dorp Cromvoirt. Wonderbos is een jonge, maar snel groeiende eetgelegenheid gelegen in de bosrijke omgeving van Den Bosch en Vught. Op een steenworp afstand vindt u de bekende en veel bezochte recreatieplas ‘De IJzeren Man’.

Pannenkoekenhuis Het Wonderbos is huiselijk ingericht en persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel. Kinderen zijn bij ons zeer welkom, maar ook ouders en gasten zonder kinderen zijn bij ons op het juiste adres. Wij serveren bij grote gezelschappen altijd eerst de kinderpannenkoeken aan kleine kinderen en daarna de andere gerechten. Daarnaast hebben wij een mooie speelruimte waar kinderen kunnen spelen en een groot terras. Ook in de nabije omgeving zijn genoeg mogelijkheden om bijvoorbeeld lekker te zwemmen, wandelen, fietsen en de natuur te ontdekken.

Ons assortiment is erg uitgebreid maar vooral onze pannenkoek Het Wonderbos met verse bosvruchten is populair. Net als de Boerenpannenkoek en Shoarmapannenkoek. Verder is de Classic Beefburger er eentje waar onze gasten voor terugkomen. Proef het zelf met uw Dinercheque!

Pannenkoekenhuis Het Wonderbos is van dinsdag tot en met zondag geopend. Het is makkelijk bereikbaar voor fietsers en auto’s vanwege de ligging aan de doorgaande weg.  U kunt gratis parkeren op eigen terrein. Met een heerlijk terras aan de voorzijde van het restaurant, waar u heerlijk kunt eten bij mooi weer. Uw bezoek is helemaal compleet wanneer u deze afrekent met uw Dinercheque!

Bij Pannenkoekenhuis Het Wonderbos is het genieten met het hele gezin. Wij nodigen u van harte uit om dit zelf te komen ervaren! Vergeet uw Dinerbon niet.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen