Restaurant Puur Breda

Adres
Stationsplein 14, 4811 BB Breda
Telefoon
076 - 5220200
Nationale Dinerbon Breda Restaurant Puur Breda
Nationale Dinerbon Breda Restaurant Puur Breda
Nationale Dinerbon Breda Restaurant Puur Breda

Bij veel restaurants in Nederland die net een beetje anders zijn dan de rest van de restaurants bent u nu van harte welkom met uw dinercheque. Wat er zo bijzonder is aan deze restaurants? Ze zijn onderdeel van een hotel! Dit betekent dat er een bijzondere ambiance heerst en dat er vaak een bont gezelschap is te vinden wat betreft de gasten. Vakantievierders, buurtbewoners en zakenlui komen hier samen met hetzelfde doel: op een ontspannen wijze genieten van heerlijk eten en gezellig samenzijn. Met uw dinerbon past u hier helemaal tussen. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken dat u ook in deze hotels moet overnachten om er welkom te zijn, want vaak is dat geen enkel vereiste.

In ieder geval is dit bij Apollo Hotel Breda geen vereiste. In het restaurant van dit hotel, genaamd restaurant Puur, bent u het gehele jaar door van harte welkom om met uw dinercheque te proeven van de heerlijke gerechten die de chefs op tafel toveren. Dit doen ze iedere avond weer. Hun geheim is het werken met verse producten en het bereiden van maaltijden die zowel gezond als lekker zijn. U kunt in de middaguren langskomen voor een uitgebreide lunch en ’s avonds staat er voor u een geweldig diner klaar met een glas van de beste wijn uit het assortiment erbij.

Klinkt dit als een restaurant waar u wel een fijne avond kunt beleven? Neem dan uw dinerbon in de hand en breng een bezoek aan restaurant Puur. Namens alle medewerkers van restaurant Puur en Apollo Hotel Breda van harte welkom in het restaurant!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen