Restaurant Kabul

Adres
Haagweg 12, 4814 GD Breda
Telefoon
06 - 57 00 55 66
Nationale Dinerbon Breda Restaurant Kabul
Nationale Dinerbon Breda Restaurant Kabul
Nationale Dinerbon Breda Restaurant Kabul
Nationale Dinerbon Breda Restaurant Kabul

De Afghaanse keuken is een onderbelicht deel van dit diverse land, maar bij restaurant Kabul in Breda krijgt het alle lof die het verdient. Hier kunt u zich laten meevoeren door alle geuren, kleuren en smaken die het land rijk is en die u wellicht nooit eerder ervaarde. Het restaurant is nog vrij nieuw, maar nu al zeer populair in Breda en omstreken. Gasten komen vaak na hun bezoek weer snel terug en blijven terugkomen! Haal het meeste uit uw Dinercheque en besteed hem bij restaurant Kabul.

Bij Kabul proeft u de diversiteit van Afghanistan terug in de gerechten, die allemaal met verse producten en authentieke kruiden worden bereid. Ook gebruiken wij zoveel mogelijk seizoensproducten en streekproducten die volgens ons het beste smaken. Zowel voor vlees- en visliefhebbers als voor vegetariërs is onze uitgebreide menukaart uitstekend geschikt. De Afghaanse keuken is zo divers door de vele verschillende landschappen en de rijke geschiedenis; u proeft waarschijnlijk invloeden uit het Midden-Oosten, maar ook uit Centraal-Azië en Zuid-Azië. In Afghanistan worden zowel vele granen verbouwd, als noten, vruchten en groenten. Zeer populair is bijvoorbeeld de Afghaanse druif. Ook andere specialiteiten vindt u bij Kabul; zo serveren wij thee bereid volgens Afghaanse traditie en geserveerd met gesuikerde amandelen én waterpijp. Ook heerlijk gegrild vlees en vis zijn specialiteiten van Kabul.

Ontdekt met uw Dinercheque een kant van Afghanistan die absoluut de moeite waard is. Ga op culinaire ontdekkingsreis bij Kabul, waar wij u van harte uitnodigen namens het hele team. Hopelijk zien wij u snel.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen