Napoli Best

Adres
Hoofdstraat 30, 5683AE Best
Telefoon
049 939 9993
Nationale Dinerbon Best Napoli Best
Nationale Dinerbon Best Napoli Best

Wilt u echt weer eens Italiaans eten in ruil voor uw Dinerbon? Kom dan eens langs bij Restaurant Napoli aan de Hoofdstraat in Best. Dit restaurant staat bekend om haar hoogwaardige ingrediënten, typische gastvrijheid en veelzijdige menukaart. Echt iedereen kan wel iets lekkers vinden bij Restaurant Napoli. U kunt ook gerust de kleintjes mee nemen voor een gezellig etentje met het hele gezin, want het restaurant heeft een speciale kinderkaart. Maar u kunt er natuurlijk ook terecht voor een romantisch diner voor twee! Reserveer nu en neem uw Dinercheque mee.

Het keukenteam van Restaurant Napoli werkt volgens de Italiaanse, maar ook de Siciliaanse kooktraditie. Ook gebruiken ze louter en alleen verse en kwalitatief hoogstaande producten. Dit alles zorgt er voor dat u kennis kunt maken met de échte Italiaanse keuken. U kunt natuurlijk een heerlijke pizza bestellen in ruil voor uw Dinerbon. Naast de vertrouwde pizzasoorten hebben ze ook een aantal specialiteiten. Probeer bijvoorbeeld de ‘Pizza La Dolce Vita’ met mozzarella, gorgonzola, parmaham, gerookte zalm en ansjovis. Of is de Pizza Del Contandino met champignons, gehakt, schapenkaas, artisjokken, ui en Spaanse peper meer iets voor u? Hoe dan ook, bij Restaurant Napoli geniet u altijd van een heerlijk diner!

Ook als u meer trek heeft in een verse pasta, kunt u bij Restaurant Napoli terecht met uw Dinercheque. Wilt u extra voordelig genieten van de Italiaanse specialiteiten? Op dinsdag is het pizzadag en op donderdag is het pastadag bij Restaurant Napoli. Dan betaalt u maar €7 euro voor uw gerecht. Ideaal voor als u een keer geen zin heeft om te keuken na een lange dag werken.

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen