De Wellsche Hut Let op: Dit restaurant accepteert de Diner Cadeaukaart alleen op maandag, dinsdag en donderdag.

Adres
Wezerweg 13, 5855 EM Well
Telefoon
0478 - 501546
Nationale Dinerbon Well De Wellsche Hut Let op: Dit restaurant accepteert de Diner Cadeaukaart alleen op maandag, dinsdag en donderdag.
Nationale Dinerbon Well De Wellsche Hut Let op: Dit restaurant accepteert de Diner Cadeaukaart alleen op maandag, dinsdag en donderdag.

Let op: Dit restaurant accepteert de Diner Cadeaukaart alleen op maandag, dinsdag en donderdag. 

Restaurant De Wellsche Hut is gevestigd in het bosrijke gebied van de Maasduinen, pal aan de grens met Duitsland. U bent van harte uitgenodigd om uw Dinercheque uit te geven aan een smakelijke lunch, diner of gewoon een traditionele Limburgse Vlaai. Het is ook de perfecte tussenstop als u vanaf vliegveld Weeze op weg bent naar huis. Wat smaakt er nou het beter een vakantie dan een Hollandse maaltijd? Het restaurant is zes dagen per week geopend vanaf 10:00. Vergeet uw Dinerbon niet!

De lunchkaart van De Wellsche Hut is zeer uitgebreid. Zo kunt u onder andere diverse belegde broodjes, soepen, uitsmijters, tosti’s, salades en een 12-uurtje bestellen. Dan krijgt u in ruil voor de Dinerbon soep naar keuze, drie sneetjes brood belegd met ham en kaas, een gebakken ei en een kroket. Ook hebben ze heerlijke pannenkoeken met traditioneel en eigenzinnig beleg. Wat dacht u van de Pizza Pannenkoek met chorizo, ui, olijven, kaas en oregano? Dan gaat u weer met een goed gevulde maag op pad! In de avond kunt u komen dineren bij De Wellsche Hut. Bestel één van de bourgondische lekkernijen, zoals de varkenshaas met gebakken champignons of de roodbaarsfilet met dillesaus. De echte vleeseter kan onbeperkt genieten van malse spareribs. Dit kunt u ook met de Dinercheque bestellen.

De Wellsche Hut is onderdeel van de Happen en Trappen-tour. Dit is een georganiseerde fietstocht van ruim 50 kilometer. Bij De Wellsche Hut kunt u even op adem komen onder het genot van een hapje en drankje. Dit is een geweldige ervaring voor iedere fietsfanaat!

Nationale Dinerbon

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = vandaag verstuurd
  • Besteedbaar bij de leukste restaurants!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen